Február 4-én generációváltás témában szervez konferenciát a Piac&Profit

Február 4-én generációváltás témában szervez konferenciát a Piac&Profit

Február 4-én generációváltás témában szervez konferenciát a Piac&Profit

Generációváltás a cégben

Időpont: 2021. február 4. (csütörtök)  9.30–16.00

Helyszín: Országos élő videókonferencia (interneten, mobilon, tableten)

Magyar Franchise Szövetség támogatásával generációváltás a cégben témában szervez online konferenciát a Piac&Profit.

A szövetség tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt a videókonferencián.

Kedvezményes részvételi díj: 

11 000 Ft + áfa.  Kuponkód: SZP20

Figyelem! A kedvezmény igénybe vételéhez a Regisztrációs űrlap végén levő „Kupon kód” mezőbe írják be a választott kedvezmény kódját!

Miről szól a rendezvény?

A hazai vállalkozások 40 %-a érintett a generációváltásban. Az elmúlt 5 évben felerősödött a staféta átadásának igénye az első generációs cégalapítóknál. A járvány miatt lassan egy éve tartó gazdasági válságban azonban a legtöbb generációváltó folyamat megakadt. Úgy tűnt, mindenki visszavonulásra kényszerül, minden megváltozott, így a generációváltás szempontjai is. Az alapítók visszamentek válságot menedzselni, amiben verhetetlenek. A rövid ideig tartó sokk után azonban a járvány inkább kihívást jelentett, mint visszalépést. A megváltozott helyzetben új stratégiák születtek, értékké vált a kreativitás, az intuícióból fakadó innováció, a közösség és a család.

A válság azonban felszínre hozott jó néhány olyan utódlási, biztonsági, emberi, szervezeti, jogi problémát, amire eddig nem gondolt senki. És más szemléletet, indíttatást és megoldásokat produkált a gyakorlat.

nyugalomba vonulás és a staféta átvevésének színterepe nagyon megváltozott. Az utódlás aktuálisabb, erősebb megvilágításba került, mint valaha. Tekintsük át közösen, milyen válaszok és megoldások, új értékrendek születtek, melyeket beépíthetünk a most folyó generációváltásba, hogy az sikeres legyen.

Használjuk a jó példákat, megoldásokat, hogy ne vesszenek kárba a megteremtett értékeink!

A konferencia részletes programja és regisztráció

Felkért előadók?

Borbély László ügyvezető, SPA Tudásbázis Kft., Csővári István ügyvéd, partner, Jalsovszky Ügyvédi Iroda, Gablini Gábor tulajdonos, Gablini Kft., Hochschornerné Strasszer Éva ügyvezető, SHS Kft., Kelemen Viktor ügyvezető, Bureau Veritas Magyarország Kft., dr. Kovács Attila irodavezető partner, KRS Ügyvédi Iroda,  Lakatosné Lukács Zsuzsanna ügyvezető, SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány, Prof. Dr. Noszkay Erzsébet egyetemi tanár, a VOE tiszteletbeli elnöke, Pálos Ildikó szervezetfejlesztő, Generációk Partnere,  Rudas László elnök, CSVOE, Salzmann Zoltán utódlási tanácsadó, Salzmann  & Partners Vezetési Tanácsadó, Szapár András cégvezető, cégetveszek.hu és még sokan mások

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu