Franchise-ban terjeszkedik hazánkban a Guinot

Franchise-ban terjeszkedik hazánkban a Guinot

Franchise-ban terjeszkedik hazánkban a Guinot

 

November 29-én délelőtt 10 órakor bemutatkozó előadást tart Magyarországon Edouard Falguiéres, a Guinot nemzetközi terjeszkedési igazgatója. 

A brand termékei már évtizedek óta ismertek, és jelen vannak hazánkban, azonban a jelenlétét és márkaismertségét tovább kívánja erősíteni a régióban. Ezért olyan magyar mester franchise partnert keres, aki kiépíti a magyarországi Guinot szépségszalon hálózatot és tovább növeli a márka ismertségét.

Amennyiben Ön elhivatott az egészség-, valamint a szépségipar iránt, a Guinot-Mary Cohr egyedülálló lehetőséget kínál.

Előadás időpontja: 2019 november 29. 10:00 óra

Előadás helyszíne: Hotel Buda Mercure  (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.).

A novemberi előadáson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

További információért, vagy a jelentkezéshez forduljon a Franchise Szövetség titkárságához, a 061-3917313 telefonszámon, vagy a titkarsag@franchise.hu e-mail címen. 

Az immár több, mint 50 éves Guinot brand, a világ egyik meghatározó bőrápolási márkája. Franciaországban, az Egyesült Királyságban valamint Írországban a szakma legjobbjaként tartják őket számon.
A Guinot kezelései, termékei világszinten több mint 70 ország 10.000 szépségszalonjában elérhetőek. A Guinot központ célja, az értékesítési rendszer átalakítása. Hogy a szolgáltatások minősége is egységes lehessen, előtérbe került a franchise terjeszkedési forma.
Ennek köszönhetően a hálózat már Franciaoszágban, Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Oroszországban, Németországban, valamint az Egyesült Arab Emirátusokban is franchise rendszerben működik.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu