Franchise Akadémiát szervez a Magyar Franchise Szövetség

Franchise Akadémiát szervez a Magyar Franchise Szövetség

Franchise Akadémiát szervez a Magyar Franchise Szövetség

 

A Magyar Franchise Szövetség október 1-én (kedden) Franchise Akadémiát szervez.

A rendezvényen két sikeres hazai franchise hálózat, a BENU és a Duna House szakemberei osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel.

Téma: Oktatási, ellenőrzési és támogatási rendszerek a franchise hálózatoknál

Időpont: 2019. október 1. 10:00 óra

Helyszín: Hotel Buda Mercure, Budapest, 1013. Krisztina krt. 41-43.

Előadók

alt_text
dr. Kupai Mihály

a BENU Magyarország Kft.
franchise-vezetője

Oktatás és ellenőrzés a BENU hálózatban

alt_text
Radó Tamás

a Duna House
oktatási vezetője

Oktatás a Duna House hálózatnál

A rendezvény keretében, az előadások után lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal. A beszélgetés moderátora: dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.

 

A részvétel díja a szövetség tagjainak a 12.000 Ft + Áfa / fő, nem szövetségi tagoknak 22.000 Ft + Áfa / fő.
Azonos cégtől érkező résztvevők esetén a második főtől 10%, a harmadik résztvevőtől pedig minden további fő számára 25% kedvezményt biztosítunk. A számla végösszege bruttó 3.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 20.

Online regisztráció ezen a linken, vagy az itt letölthető részvételi nyilatkozat info@franchise.hu e-mail címre való visszaküldésével.

A Magyar Franchise Szövetség célja a rendezvénnyel, hogy támogassa az új hazai franchise hálózatok elindulását, valamint segítse a dinamikusan növekedő koncepciók napi működését. Ezen túl a szakmai rendezvényen minden franchise szektor iránt érdeklődőt szeretettel látunk.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu