Franchise Börzét rendez a Magyar Franchise Szövetség

Franchise Börzét rendez a Magyar Franchise Szövetség

Franchise Börzét rendez a Magyar Franchise Szövetség

 

A Magyar Franchise Szövetség 2018. február 1.-én Franchise kiállítást szervez.

Az esemény keretei között a szövetség bemutatkozási lehetőséget biztosít azon tagjainak, illetve olyan franchise rendszereknek, akik franchise átvevőket, partnereket keresnek, terjeszkedni kívánnak hazánkban.

A Franchise Börzén való részvétel a hazai koncepciókon túl olyan külföldi franchise hálózatok számára is hasznos lehet, amelyek a Magyarországon való megjelenést tűzték ki célul.

A Franchise Börze látogatói nem csak a bemutatkozó hálózatokat ismerhetik meg, de a változatos szakmai programok, előadások, illetve kerekasztal beszélgetések  keretében is betekintést nyerhetnek a franchise hálózatok működésébe.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, további információért, valamint a részvételi feltételeivel kapcsolatban érdeklődjön a +36 1 391-7313 telefonszámon, vagy a titkarsag@franchise.hu e-mail címen.

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu