Franchise Börze – A sikeres hálózatok és az induló vállalkozások fóruma

Franchise Börze – A sikeres hálózatok és az induló vállalkozások fóruma

Franchise Börze – A sikeres hálózatok és az induló vállalkozások fóruma

 

Sokan gondolkoznak azon, miként kerülhetnének ki az alkalmazotti létből és válhatnának saját főnökükké. Egy vállalkozás elindítása nagyon sok előkészületet igényel. A vállalkozások többsége az első években sok nehézséggel küzd, gyakran tönkremegy annak ellenére, hogy tulajdonosaik rengeteg időt, pénzt és energiát fektetnek az elindításukba. Egy üzlet beindítása bonyult és kockázatos folyamat, nem elegenedő egy jó ötlet hozzá, szükség van értékesítési tervre, pénzügyi számításokra és stratégiai előrelátásra is, de még így sem biztos a vállalkozás sikere.  Amennyiben el akarja kerülni ezeket a kezdeti buktatókat és egy kipróbált vállalkozásba szeretne belekezdeni, akkor a franchise jelenti a megoldást. Egy franchise koncepcióhoz való csatlakozással a vállalkozó egy már tesztelt üzleti tudást kap kézhez folyamatos támogatással.

A franchise lényege az, hogy a vállalkozó megőrzi függetlenségét ugyanakor nem marad egyedül az üzletmenetben, a felmerülő problémák kezelésében. Már nem alkalmazottként dolgozik, hanem végre saját főnöke lehet, mégis sokkal kisebb a kockázat, biztosabb az üzlet, hiszen egy kipróbált, máshol már bizonyított, jól működő recept alapján vezeti egységét. A franchise vállalkozásban amellett, hogy kész üzleti tervet kap, bevezett márkanév és kidolgozott arculat is segíti mukáját.

Napjainkban Magyarországon is számos sikeres franchise hálózat működik, akik az elmúlt évtizedekben tökéletesítették koncepciójukat és igazolták létjogosultságukat. Ezek közül a franchise rendszerek közül többel is találkozhatunk a február 1-én megrendezésre kerülő Franchise Börzén.  Rendezvényünk célja a hálózatok és a vállalkozni kívánók egymásra találásának elősegítése. Kiállítóink közt olyan sikeres hálózatok szerepelnek, mint például a Fornetti, a Duna House, a Borháló, vagy az Otthon centrum, akik folyamatosan keresik partnereiket új egységeik üzemeltetéséhez.

Aki biztos vállalkozásba kíván vágni az új esztendőben, a kiállításon könnyen talál magának megfelelő koncepciót. Regisztráció és további információ: www.franchise.hu.

A rendezvény során a látogatók a bemutatkozó hazai és külföldi hálózatok megismerésén túl változatos szakmai programokon, előadásokon és kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, igény esetén akár személyes franchise tanácsadásban is részesülhetnek.

Látogatóként a Franchise Börzén való részvétel előzetes regisztrációval ingyenes.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu