Franchise Díjátadó – interjú dr. Mandel Katalinnal és Csepeli Lajossal

Franchise Díjátadó – interjú dr. Mandel Katalinnal és Csepeli Lajossal

Franchise Díjátadó – interjú dr. Mandel Katalinnal és Csepeli Lajossal

A Magyar Franchise Szövetség által szervezett díjátadó gálán vette át a Coop Üzletlánc a 2012-es Év Hazai Franchise Hálózatának járó elismerést. A szakértőkből álló bírálóbizottság, az élelmiszerlánc nagyarányú hálózatbővítésével és példátlan fejlesztéseivel indokolta a kiskereskedelmi hálózat kitüntetését.

2007 után ismét Magyarország legrégibb üzletláncát, a Coop Gazdasági Csoport által működtetett Coop élelmiszerláncot választották meg az Év Hazai Franchise Hálózatának. A hazai franchise szektor legrangosabb eseményén dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkár asszonya elmondta, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére a Coop Gazdasági Csoport folyamatos beruházásokkal, fejlesztésekkel tette hatékonyabbá a Coop Üzletlánc működését, mellyel kiérdemelte a 2012-es év elismerését. Az üzletlánc gazdasági eredményeinek és a jól működő franchise rendszerének köszönhetően az elmúlt időszakban 200 bolttal és 2500 munkatárssal bővült a hálózat; a felvásárlásokkal jelentősen növelte piaci részesedését.
Az elnyert díj kapcsán Csepeli Lajos elmondta: „nagy öröm számunkra, hogy 2007 után ismét a Coop nyerte el a Magyar Franchise Szövetség díját. Megtisztelő, hogy egy csapat, a Coop nagy családja nevében vehetem át a kitűntetést. Örülünk annak, hogy a közel 20 éve elindított franchise rendszerünk egyre inkább kiforrja magát, szakmailag töltődik, minden évben valamivel bővül, tartalmasabbá válik.” Az igazgatóság elnöke egyúttal gratulált mind a 32.000 munkatársnak is, akik munkájukkal hozzájárultak az elismeréshez.
Forrás: coop.hu

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu