Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

A Magyar Franchise Szövetség franchise képzéssorozatot indít.

Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok vezetői ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

– Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre?
– Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni?
– Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni?
– Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége?
– Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A képzésen résztvevők még számos egyéb kérdésre is választ kapnak a franchise vállalkozás elindításával, terjeszkedésével kapcsolatban.

Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden alkalommal az előadásokat követően lehetőség nyílik egy-egy hazai hálózat tulajdonosával, vezetőjével kis csoportos konzultációra.

Az előadássorozat részletes tartalma

Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise prezentációk, szerződéskötés előtt átadandó információk köre. A franchise központ finanszírozása és a franchise sales folyamata.

A Képzés helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet.
Képzési alkalmak időtartama: 10:00-15:00 óra

Bővebb információért, illetve felmerülő kérdéseivel forduljon a Magyar Franchise Szövetség titkárságához az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

Cikkek

Az online és az offline ötvözete franchise-ban

A Mr Jeff egy áttörő technológiát alkalmazó mosodai franchise, amely gördülékeny, 48 órán belüli felvételt és házhoz szállítást kínáló applikáció alapú szolgáltatásával több mint 40 országban modernizálja

2021. évi Franchise Díjak pályázati kiírása

Újra kiírásra kerülnek a Magyar Franchise Szövetség pályázatai franchise rendszergazdáknak, illetve átvevőknek. Pályázzon a Magyar Franchise Szövetség díjaira, vagy indítsa el valamely kiemelkedő franchise partnerét

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu