Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

Franchise képzéssorozat induló hálózatok számára

A Magyar Franchise Szövetség franchise képzéssorozatot indít.

Az előadásokon vállalkozók és induló, új franchise hálózatok vezetői ismerkedhetnek meg a sikeres hálózatépítéssel, marketinggel illetve, hogy hogyan találják meg a potenciális franchise partnereket.

– Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre?
– Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni?
– Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni?
– Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége?
– Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?

A képzésen résztvevők még számos egyéb kérdésre is választ kapnak a franchise vállalkozás elindításával, terjeszkedésével kapcsolatban.

Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden alkalommal az előadásokat követően lehetőség nyílik egy-egy hazai hálózat tulajdonosával, vezetőjével kis csoportos konzultációra.

Az előadássorozat részletes tartalma

Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise prezentációk, szerződéskötés előtt átadandó információk köre. A franchise központ finanszírozása és a franchise sales folyamata.

A Képzés helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet.
Képzési alkalmak időtartama: 10:00-15:00 óra

Bővebb információért, illetve felmerülő kérdéseivel forduljon a Magyar Franchise Szövetség titkárságához az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu