Franchise Kerekasztal – Kiváló előadások, tartalmas beszélgetések

Franchise Kerekasztal – Kiváló előadások, tartalmas beszélgetések

Franchise Kerekasztal – Kiváló előadások, tartalmas beszélgetések

 

A Magyar Franchise Szövetség október 18-án rendezte meg  az őszi Franchise Kerekasztalt. A rendezvény témája az átvevő kiválasztás és az oktatás, képzés volt.
Az eseményen a  három   meghívott előadó – Kovács Katalin, a Fornetti bolttechnológiai szaktanácsadója, a Riffer Károly, a Bite bakery café alapítója, operatív igazgatója és Elek Márton, a Borháló alapítója – bevezető prezentációját követően nagyon érdekes és tartalmas beszélgetés alakult ki.

“Olyan rendezvényt szerettünk volna szervezni, ami nem elsősorban az előadásokról szól, hanem a résztvevők is aktívan be tudnak a kapcsolódni a témák körüljárásába” – mondta dr. Mandel Katalin a szövetség főtitkára. Tartalmas interakció alakult ki, aminek keretében nem csak az előadóktól kérdeztek, hanem a résztvevők megosztották egymással tapasztalataikat a témában. “A szövetség egyik nagy erőssége, hogy a tagok sokat tudnak tanulni egymástól, őszintén meg tudják vitatni egymás között a franchise szakmában felmerülő problémákat, lehetőségeket” – tette hozzá a Főtitkárasszony.

Ez a rendezvény is azt bizonyította, igényli a tagság az olyan eseményeket, ahol kötetlen formában   együtt gondolkodva, meg tudják beszélni az őket foglalkoztató kérdéseket.

Magyar Franchise Szövetség 

 

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu