Franchise partnert keres Németországban? Itt a lehetőség!

Franchise partnert keres Németországban? Itt a lehetőség!

Franchise partnert keres Németországban? Itt a lehetőség!

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Franchise_partnert_keres_N%C3%A9metorsz%C3%A1gban_Itt_a_lehet%C5%91s%C3%A9g%21

 

Több mint 10 év után újra franchise kiállításra kerül sor Frankfurtban.

A Franchise Expo Frankfurt támogatója a Német Franchise Szövetség. Az esemény megrendezésére szeptember 27-29 között kerül sor.
A rendezvényen több mint száz franchise koncepció mutatkozik be.
A frankfurti kiállításon többek közt olyan világszerte ismert hálózatok is részt vesznek majd, mint a McDonald’s, a Body Street vagy az Engels & Völkers.
Számos amerikai koncepció is bemutatkozik, valamint a világ minden tájáról jelentkező új, innovatív ötleteket felsorakoztató hálózat is.

A kiállítást az MFV Expositions szervezi. A cég több mint 20 éve szervez a világ különböző országaiban franchise eseményeket.

Az expo alatt előadásokon és workshopokon vehetnek részt az érdeklődők, valamint a már működő hálózatok, a vállalkozásukat tovább építeni kívánók és a befektetni szándékozók. A sikeres hálózatépítésről, valamint a franchise pénzügyi és jogi feltételeiről kerekasztal beszélgetésekkel várják a résztvevőket.

A magyar Franchise Szövetség tagjai 1000 EUR kedvezménnyel, 2250 EUR-ért állíthatnak ki a jelentős nemzetközi eseményen.

A kiállítás szeptember 27-én, csütörtökön 13.00 órakor nyitja kapuit és 29-én, szombaton délután zár.
A látogatói belépő 20 EUR, a diákok számára pedig 10 EUR.

A megrendezésre kerülő kiállításról további részletek a www.franchiseexpofrankfurt.com –on találhatóak.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, kérjük jelezze szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkársága felé.
e-mail: info@franchise.hu
Tel.: +36 1 391 7313

 

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu