Franchise partnert keres Németországban? Itt a lehetőség!

Franchise partnert keres Németországban? Itt a lehetőség!

Franchise partnert keres Németországban? Itt a lehetőség!

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Franchise_partnert_keres_N%C3%A9metorsz%C3%A1gban_Itt_a_lehet%C5%91s%C3%A9g%21

 

Több mint 10 év után újra franchise kiállításra kerül sor Frankfurtban.

A Franchise Expo Frankfurt támogatója a Német Franchise Szövetség. Az esemény megrendezésére szeptember 27-29 között kerül sor.
A rendezvényen több mint száz franchise koncepció mutatkozik be.
A frankfurti kiállításon többek közt olyan világszerte ismert hálózatok is részt vesznek majd, mint a McDonald’s, a Body Street vagy az Engels & Völkers.
Számos amerikai koncepció is bemutatkozik, valamint a világ minden tájáról jelentkező új, innovatív ötleteket felsorakoztató hálózat is.

A kiállítást az MFV Expositions szervezi. A cég több mint 20 éve szervez a világ különböző országaiban franchise eseményeket.

Az expo alatt előadásokon és workshopokon vehetnek részt az érdeklődők, valamint a már működő hálózatok, a vállalkozásukat tovább építeni kívánók és a befektetni szándékozók. A sikeres hálózatépítésről, valamint a franchise pénzügyi és jogi feltételeiről kerekasztal beszélgetésekkel várják a résztvevőket.

A magyar Franchise Szövetség tagjai 1000 EUR kedvezménnyel, 2250 EUR-ért állíthatnak ki a jelentős nemzetközi eseményen.

A kiállítás szeptember 27-én, csütörtökön 13.00 órakor nyitja kapuit és 29-én, szombaton délután zár.
A látogatói belépő 20 EUR, a diákok számára pedig 10 EUR.

A megrendezésre kerülő kiállításról további részletek a www.franchiseexpofrankfurt.com –on találhatóak.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, kérjük jelezze szándékát a Magyar Franchise Szövetség titkársága felé.
e-mail: info@franchise.hu
Tel.: +36 1 391 7313

 

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu