Hazai franchise hálózatok állítottak ki az első Bologna Franchise Expon

Hazai franchise hálózatok állítottak ki az első Bologna Franchise Expon

Hazai franchise hálózatok állítottak ki az első Bologna Franchise Expon

Az Olasz Franchise Szövetség szervezésében első alkalommal került megrendezésre a Franchising Retail Expo Bolognaban, Olaszországban.

Az április 28 és 30 között megrendezésre kerülő eseményen 20 országból, közel 200 brand mutatkozott be. A rendezvény kiállítói között a Magyar Franchise Szövetség 3 tagja is megtalálható volt.

A BioHair, Logiscool és Quad Light Media franchise hálózatok a térségben való hálózatépítés reményében, leendő franchise partnereket keresve mutatkoztak be rendezvényre látogatók előtt.

  

A háromnapos rendezvény célja, hogy a bemutatkozó franchise rendszergazdák és a hozzájuk köthető potenciális átvevők egymásra találjanak. Ehhez az Olasz Franchise Szövetség, mint a kiállítás főszervezője minden támogatást megad.


Selmeczi Tibor – Quad Light, dr. Mandel Katalin – MFSZ főtitkár, Baráth Károly – Quad Light, Tóth András – MFSZ elnök

Az esemény fontosnak mondható az olasz üzleti életben, hiszen nagyrészt hazai (olasz) franchise hálózatok tették ki a kiállítók többségét.

Külön emeli a rendezvény színvonalát, hogy a rendezvény ideje alatt került megrendezésre Bolognában a Világ Franchise Tanácsának (WFC) éves ülését is, amelyen hazánkat a Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin, valamint elnöke, Tóth András képviselte.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu