Igényeljen díjmentes belépőt a Brit Franchise Kiállításra

Igényeljen díjmentes belépőt a Brit Franchise Kiállításra

Igényeljen díjmentes belépőt a Brit Franchise Kiállításra

Amennyiben érdeklődik a franchise lehetőségek, hálózatok iránt akkor ne hagyja ki az Egyesült Királyság legnagyobb franchise eseményét, National Franchise Exhibition-t.

A kiállítás belépője a helyszínen, mintegy 6000 forintért vásárolható majd meg. Ellenben amennyiben még most, előzetesen regisztrál (ezen a linken), díjmentesen részt vehet az eseményen.

A Brit Franchise Kiállítás kíváló alkalom a térség legjelentősebb, a kiállításon bemutatkozó franchise hálózatok megismerésére. A rendezvény számos új és innovatív koncepciót sorakoztat fel a hagyományosabbaktól, mint a vendéglátás a legdivatosabbakig, mint a fitness-coaching, a waterbiking vagy akár a streetfood étteremláncok.

A rendezvény fő támogatója az Anytime Fitness.  

A Franchise Expon a brandek megismerése mellett a tanulás és a tapasztalatcsere is nagyon fontos szerepet játszik. Ezt bizonyítja, hogy az esemény szervezői több, mint 60 szemináriummal várják a látogatókat, ahol többek között olyan témákat járnak körbe, mint:
– hogyan indítsa el vállalkozását franchise-ban
– hatékony megjelenés közösségi oldalakon
– kreatív marketing eszközök
– hogyan válassza ki melyik hálózathoz csatlakozzon
– stb.
A pavilonokban sok kiállító megépíti az üzlethelyiségét vagy akár az éttermét, így a látogatók, befektetők saját környezetükben ismerhetik meg a hálózatokat.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu