Június második felében kis létszámú képzést szervez a Magyar Franchise Szövetség

Június második felében kis létszámú képzést szervez a Magyar Franchise Szövetség

Június második felében kis létszámú képzést szervez a Magyar Franchise Szövetség

Alkalmas-e vállalkozása a franchise rendszerben való terjeszkedésre? Hogyan lehet sikeres franchise hálózatot építeni?  Milyen az ideális franchise átvevő, hogyan lehet hatékonyan partnert keresni? Mit tartalmaz a franchise hálózatok kettős marketing tevékenysége? Mik a márkaépítés legfontosabb szabályai?
A résztvevők a fent felsorolt, illetve sok más kapcsolódó kérdésére is választ kapnak majd a franchise vállalkozás témakörében.

Az előadásokat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára tartja.

Minden képzési alkalmat egy ismert hazai franchise hálózat tulajdonosával, vezetőjével való konzultációval zárunk.

Az előadássorozat részletes tartalma:

2020. június 16.
Mitől sikeres egy franchise hálózat? A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzleti koncepció alkalmas franchise hálózat kialakítására.

2020. június 18.
Milyen egy jó rendszergazda? A sikeres rendszergazda ismérvei, hozzáállása. Mintaegység, működési tapasztalat, a koncepció fejlődése, üzleti terv, franchise díjak. Rendszergazda feladatai, kötelezettségei, felelőssége.

2020. június 23.
Ki az ideális átvevő és milyen tulajdonságokkal rendelkezik? Az átvevő kiválasztás folyamata. Átvevő kiértékelés, kiválasztás folyamatának modellezése. Milyen átvevőket keresnek a világ vezető hálózatai, hogyan változik az átvevők iránti igény a világban. Milyen növekedési modellt válasszunk.

2020. június 30.
Hogyan találjuk meg az első átvevőket? A franchise kettős marketingje, új marketing tendenciák, hogyan keresnek partnert a világ franchise hálózatai, valamint a fiatal, sikeres magyar hálózatok.  Mely média a leghasznosabb a franchise hálózatok számára?

2020. július 2.
Egy hálózat növekedésével járó legfontosabb feladatok. Franchise prezentáció, szerződéskötés előtt átadandó információk köre.
Betanítás, ellenőrzés franchise hálózatoknál.

Mindegyik képzési alkalom 10:00 órától 15:00 óráig tart.

Jelentkezés

Az online jelentkezéshez kattintson ide!

Az 5 alkalmas képzés részvételi díja 89.000 Ft + Áfa / fő.
A számla végösszege bruttó 15.000 Ft természetbeni juttatást tartalmaz.
Oktatás helyszíne: 1027 Budapest, Margit krt. 64/B. II. emelet
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a képzésekről, érdeklődjön a Magyar Franchise Szövetség titkárságán az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a +36-1-391-7313-as telefonszámon.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu