Jó üzlet a franchise – Kiből válhat jó franchise átadó és franchise átvevő?

Jó üzlet a franchise – Kiből válhat jó franchise átadó és franchise átvevő?

Jó üzlet a franchise – Kiből válhat jó franchise átadó és franchise átvevő?

Nagyon népszerű a franchise Magyarországon.  Nem véletlen, hogy ezt a nagyon jó konstrukciót sikeresen alkalmazza a franchise-átadó és -átvevő is.
A BKIK IX. és XXVIII. osztálya és a Piac & Profit rendezvénye
Szakmai támogató: a Magyar Franchise Szövetség
Időpont: 2013. április 24. (szerda), 10.00-16.00
Helyszín: BKIK Székház – 1016 Budapest, Krisztina körút 99.
Nagyon népszerű a franchise Magyarországon.  Nem véletlen, hogy ezt a nagyon jó konstrukciót sikeresen alkalmazza a franchise-átadó és -átvevő is. Jó megoldásnak ígérkezik, ha van egy jól bevált üzleti koncepciónk, modellünk, de a terjeszkedéshez nincs saját tőkénk. Remek döntés lehet a franchise-jog megvétele, ha nagyon jól bevezetett márkát, jó üzleti modellt veszünk készen, s nem kockáztatunk saját portéka kidolgozásával és bevezetésével.
Mindenki jól jár. Sok kisvállalat számára nyújt sokkal kisebb kockázattal járó megélhetést, mint bármi más.  A jó franchise kritériumairól, a jó üzleti modell elkészítéséről, a franchise-sikersztori megvalósulásának titkairól hallhatnak az érdeklődők a franchise-üzletben sikereket elért vállalkozásoktól és szakemberektől a BKIK és Piac & Profit közös Kkv Akadémia-rendezvényén.
Érdemes meghallgatni a szakértőket, hogy eldöntsük, választjuk-e ezt a válságban is sikeres üzleti megoldást üzleti eredményességünk érdekében.
Forrás: Piac és Profit

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu