Kétszáz kiállító mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Kétszáz kiállító mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Kétszáz kiállító mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Szeptember 28 és 30 között immár 14. alkalommal kerül megrendezésre Moszkvában a volt szovjet tagállamok és Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise kiállítása a BUYBRAND Expo. Oroszország, illetve térség legjelentősebb franchise eseményén közel 200 kiállító hálózat mutatkozik be.

Idén a kiállítók között találkozhatunk a Hilton Worldwide, Wyndham Hotel Group, Invitro, Sportmaster, Shokoladnitsa, Mosigra, Weekender, Glance, TRAVELER’S COFFEE, Miniboss, Il Patio hálózatokkal.

Az orosz piac hatalmas kiaknázatlan potenciált jelent a nemzetközi franchise hálózatok számára. A franchise hálózatokban gazdag Amerikához és Nyugat Európához képest rengeteg lehetőség rejlik a térségben. Tavaly az eseményre kilátogató vállalkozók együttesen több, mint 800 millió USD potenciális befektetési összeget képviseltek.

A kiállítás szervezőinek véleménye szerint a rendezvény sikere alátámasztja, hogy az emberek számára sokkal kecsegtetőbb valamely ismert franchise hálózathoz való csatlakozás, mintsem saját vállalkozást indítsanak.

A kiállítás szervezői olyan magyar kiállító hálózatok jelentkezését várják, amelyek számára vonzó az Oroszországban való terjeszkedés lehetősége.

Az eseményre látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Olyan témákban hallgathatnak meg előadásokat mint;

– hogyan válasszon franchise hálózatot

– hogyan indítsa el saját franchise hálózatát

– hogyan értelmezzen egy franchise szerződést

Ezáltal hasznos információkhoz juthatnak a franchise ágazatról.

A Magyar Franchise Szövetség várja mindazon Oroszországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.

Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hu e-mail címre várjuk.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu