Kedden ért véget az IFA 60. kongresszusa

Kedden ért véget az IFA 60. kongresszusa

Kedden ért véget az IFA 60. kongresszusa

 

Idén Orlando adott otthont a világ legnagyobb franchise eseményénének, az IFA (Nemzetközi Franchise Szövetség) 60. kongresszusának.  

A Nemzetközi Franchise Szövetség rendezvényén a világ minden tájáról részt vesznek a franchise szegmens képviselői, hogy a világ legelismertebb szakembereitől tanulhassanak.

Az IFA kongresszusa minden évben számos franchise rendszergazdáknak, valamint franchise iránt érdeklődőnek ad inspirációt, betekintést a legújabb szektorbeli trendekbe.

Az esemény idei kiemelt előadói Simon Sinek, világhírű író, valamint Scott Fischer a Dippin Dots ügyvezető igazgatója voltak.

Az esemény többrétű, egyrészt kiállítás keretein belül évről évre franchise partnert kereső hálózatok mutatkoznak be (közöttük a világ legismertebb koncepciói), másrészt a háromnapos rendezvény látogatói szakmai előadásokon, workshopokon vehetnek részt, ahol vezető szakemberek osztják meg tapasztalataikat.

Az előadások, fórumok és kerekasztalbeszélgetések tematikája széles spektrumon mozog, mely érinti többek közt a hálózatmenedzsment, a franchise fejlesztés és finanszírozás vagy marketing stratégiák, a közösségi média különböző aspektusait.

A jeles eseményen hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise szövetség főtitkára képviselte.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu