Kedden ért véget az IFA 60. kongresszusa

Kedden ért véget az IFA 60. kongresszusa

Kedden ért véget az IFA 60. kongresszusa

 

Idén Orlando adott otthont a világ legnagyobb franchise eseményénének, az IFA (Nemzetközi Franchise Szövetség) 60. kongresszusának.  

A Nemzetközi Franchise Szövetség rendezvényén a világ minden tájáról részt vesznek a franchise szegmens képviselői, hogy a világ legelismertebb szakembereitől tanulhassanak.

Az IFA kongresszusa minden évben számos franchise rendszergazdáknak, valamint franchise iránt érdeklődőnek ad inspirációt, betekintést a legújabb szektorbeli trendekbe.

Az esemény idei kiemelt előadói Simon Sinek, világhírű író, valamint Scott Fischer a Dippin Dots ügyvezető igazgatója voltak.

Az esemény többrétű, egyrészt kiállítás keretein belül évről évre franchise partnert kereső hálózatok mutatkoznak be (közöttük a világ legismertebb koncepciói), másrészt a háromnapos rendezvény látogatói szakmai előadásokon, workshopokon vehetnek részt, ahol vezető szakemberek osztják meg tapasztalataikat.

Az előadások, fórumok és kerekasztalbeszélgetések tematikája széles spektrumon mozog, mely érinti többek közt a hálózatmenedzsment, a franchise fejlesztés és finanszírozás vagy marketing stratégiák, a közösségi média különböző aspektusait.

A jeles eseményen hazánkat dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise szövetség főtitkára képviselte.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu