Kedvezményes megjelenési lehetőség a bécsi Franchise Expón november elején

Kedvezményes megjelenési lehetőség a bécsi Franchise Expón november elején

Kedvezményes megjelenési lehetőség a bécsi Franchise Expón november elején

A Bécsi Franchise Expón várják a Nyugat-Európa irányába terjeszkedő magyar rendszergazdákat is. Sőt! Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata révén akár 50%-os támogatást is kaphatnak a magyar franchise tulajdonosok.

Megkezdődött a regisztráció az idén november 4-5 között rendezendő bécsi Franchise Expóra. Mivel a kiállítás célja a sokszínűség, minden franchise ágazatból várnak kiállítókat. Az osztrák hálózatok mellett nemzetközi hálózatok is helyet kapnak, így várják a magyar hálózatokat is. A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik gondolkodnak egy franchise hasznosításában. Ezzel kapcsolatban előadásokat is tartanak majd német nyelven.

A szervezők bíznak abban, hogy hasonlóan a korábbi évekhez, az idei vásár is sikeres lesz minden szempontból. 2014-ben 1400 látogató több mint 400 kétoldalú találkozón vett részt, amelyek know-how-átadáshoz, új kapcsolatokhoz és együttműködésekhez, franchise szerződésekhez vezettek.

Az Enterprise Europe Network Ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít új európai kiállítók számára jelentkezési sorrendben a keretösszegük mértékéig. (Egy stand alapköltsége 1.580 Euro + ÁFA.) A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez a, Cox Orange-hoz.

 

Jelentkezési határidő: 2016. március 7.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, töltse ki a jelentkezési lapot, melyet az alábbi oldalról tölthet le.

Jelentkezési lapok

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu