Kedvezményes megjelenési lehetőség a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára

Kedvezményes megjelenési lehetőség a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára

Kedvezményes megjelenési lehetőség a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára

 

2017 februárjában a Piac & Profit online- és nyomtatott felületein szeretne teret adni a sikeresen működő franchise-rendszerek bemutatkozásának.

A feltörekvő kis- és középvállalatoknak szóló magazin vállalati döntéshozó olvasói nyitottak az új üzleti megoldásokra, ötletekre,  befektetési lehetőségre.

Keressen franchise-partnert a Piac & Profit print és online magazin olvasói között! 

A Piac & Profit egyedülálló kedvezményes lehetőséget biztosít a Magyar Franchise Szövetség tagjai számára, franchise hálózatuk bemutatására, illetve jövőbeni franchise partnerek keresésére – a februári print és online magazin hasábjain!
A Piac & Profit Magazin és a Piac & Profit Online (www.piacesprofit.hu) a megjelenésre megfelelő környezetet kínál: februári számukban megmutatják, hogy a mai üzleti kihívásokra – élesedő verseny, kiszáradó munkaerőpiac, növekvő bizalmatlanság az üzleti partnerek és ügyfelek körében – hogyan ad hatékony választ a franchise üzleti modell.
Részletesen bemutatásra kerül, hogy a franchise miért lehet biztosabb vállalkozási forma, mintha önálló, új vállalkozást indítana valaki.Éljen a ma leginkább hatékony tartalommarketing-központú megjelenés lehetőségével!

További információk:
Door-Szabó Nóra
kereskedelmi vezető – Piac & Profit
+36 (1) 239-8381
nszabo@piacesprofit.hu

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu