Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai rendszergazdáknak a Bécsi Franchise Expón

Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai rendszergazdáknak a Bécsi Franchise Expón

Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai rendszergazdáknak a Bécsi Franchise Expón

A Bécsi Franchise Expón várják a Nyugat-Európa irányába terjeszkedő magyar rendszergazdákat. Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata 50%-ban támogatja a magyar franchise tulajdonosok standját a Bécsben, november 4-5 között megrendezésre kerülő első Franchise Expón. Az érdeklődők máris regisztrálhatnak az eseményre.

 

Tegye meg az első lépést, hogy meghódítsa az osztrák piacot, és partnereket találjon.

Megkezdődött a regisztráció az idén november 4-5 között rendezendő bécsi Franchise Expóra. Mivel a kiállítás célja a sokszínűség, minden franchise ágazatból várnak kiállítókat. Az osztrák hálózatok mellett nemzetközi franchise rendszerek is megjelennek, kiállítanak a rendezvényen.

A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik nyitottak egy franchise hálózathoz való csatlakozás iránt.

A szervezők olyan magyar hálózatok jelentkezését várják, akik terjeszkedni kívánnak a térségben. A kiállításra regisztráló hálózatoknak az Enterprise Europe Network Ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít (keretösszege mértékéig) a megjelenéshez.

A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez a, Cox Orange-hoz.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, regisztráljon az alább letölthető jelentkezési lap segítségével.

A jelentkezéshez kattintson ide.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu