Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai rendszergazdáknak a Bécsi Franchise Expón

Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai rendszergazdáknak a Bécsi Franchise Expón

Kedvezményes megjelenési lehetőség hazai rendszergazdáknak a Bécsi Franchise Expón

A Bécsi Franchise Expón várják a Nyugat-Európa irányába terjeszkedő magyar rendszergazdákat. Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata 50%-ban támogatja a magyar franchise tulajdonosok standját a Bécsben, november 4-5 között megrendezésre kerülő első Franchise Expón. Az érdeklődők máris regisztrálhatnak az eseményre.

 

Tegye meg az első lépést, hogy meghódítsa az osztrák piacot, és partnereket találjon.

Megkezdődött a regisztráció az idén november 4-5 között rendezendő bécsi Franchise Expóra. Mivel a kiállítás célja a sokszínűség, minden franchise ágazatból várnak kiállítókat. Az osztrák hálózatok mellett nemzetközi franchise rendszerek is megjelennek, kiállítanak a rendezvényen.

A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik nyitottak egy franchise hálózathoz való csatlakozás iránt.

A szervezők olyan magyar hálózatok jelentkezését várják, akik terjeszkedni kívánnak a térségben. A kiállításra regisztráló hálózatoknak az Enterprise Europe Network Ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít (keretösszege mértékéig) a megjelenéshez.

A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez a, Cox Orange-hoz.

Amennyiben részt kíván venni a kiállításon, regisztráljon az alább letölthető jelentkezési lap segítségével.

A jelentkezéshez kattintson ide.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu