Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én, csütörtökön 11.00 órákor kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése.
A rendezvényen kerül megválasztásra a Szövetség új vezető testülete.

A tisztújító közgyűlés a Novotel Budapest Centrum (1088 Rákóczi út 43-45), Zsolnay termében kerül megrendezésre.

A közgyűlés résztvevőivel Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg tapasztalatait.

Előadásának témája: A növekedés titkai, a hálózatfejlesztés kritikus pontjai, állomásai. Hogyan jut el egy hálózat az első 50, majd 100, valamint 200 egységig. A növekedéssel járó feladatok. Felkészülés a külföldi piacokon való terjeszkedésre, az egyes országokban alkalmazott különböző növekedési modellek (az előadás angol nyelven zajlik, szinkrontolmácsolást biztosítunk).

A 10 éve indult német franchise hálózat, jelenleg 5 országban közel 300 mozgásstúdiót üzemeltet. Idén nyitotta meg első egységét az Egyesült Államokban.

A tisztújító közgyűlés másik előadója, Kovács Viktor Zoltán, K&H KKV marketing igazgatója, aki “modern és kényelmes megoldások franchise hálózatok számára” témában fog előadni.

A tisztújító közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.
Az eseményen kizárólag a Magyar Franchise Szövetség tagjai vehetnek részt. A közgyűlésen szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 3-ig jelezzék a info@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu