Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése

Május 10-én, csütörtökön 11.00 órákor kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése.
A rendezvényen kerül megválasztásra a Szövetség új vezető testülete.

A tisztújító közgyűlés a Novotel Budapest Centrum (1088 Rákóczi út 43-45), Zsolnay termében kerül megrendezésre.

A közgyűlés résztvevőivel Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg tapasztalatait.

Előadásának témája: A növekedés titkai, a hálózatfejlesztés kritikus pontjai, állomásai. Hogyan jut el egy hálózat az első 50, majd 100, valamint 200 egységig. A növekedéssel járó feladatok. Felkészülés a külföldi piacokon való terjeszkedésre, az egyes országokban alkalmazott különböző növekedési modellek (az előadás angol nyelven zajlik, szinkrontolmácsolást biztosítunk).

A 10 éve indult német franchise hálózat, jelenleg 5 országban közel 300 mozgásstúdiót üzemeltet. Idén nyitotta meg első egységét az Egyesült Államokban.

A tisztújító közgyűlés másik előadója, Kovács Viktor Zoltán, K&H KKV marketing igazgatója, aki “modern és kényelmes megoldások franchise hálózatok számára” témában fog előadni.

A tisztújító közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.
Az eseményen kizárólag a Magyar Franchise Szövetség tagjai vehetnek részt. A közgyűlésen szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 3-ig jelezzék a info@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu