Május 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 23-én, kedden 11 órai kezdettel kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése. Az eseménynek a fővárosi, Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont. A közgyűlés napirendi pontjainak értelmében elfogadásra terjesztik a 2016. évi beszámolót, illetve gazdasági mérleget.
A rendezvényen az éves beszámolókon túl egy külföldi előadó osztja meg a márkaépítéssel, valamint a franchise hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.  A közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.
Előadó:
Paul Thompson
Water Babies alapítója
A  2002-ben alapított angol hálózat,  a Water Babies, 64 uszodájával a világ egyik legnagyobb babauszoda hálózatává nőtte ki magát. Jelen van többek között Angliában, Kanadában, Új-Zélandon, Hollandiában és Kínában. Paul inspiráló előadásából megtudjuk, hogyan építette fel hálózatát, milyen helyzetekbe került a nemzetközi terjeszkedés során, és milyen tapasztalatokat szerzett a különböző országokban, kultúrákban.A Water Babies-t a tavalyi évben a Brit Franchise Szövetségnél az év hálózatává választották.

A rendezvényen kizárólag a Magyar Franchise Szövetség tagjai vehetnek részt. A közgyűlésen szinkrontolmácsolást biztosítunk.
Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 14-ig jelezzék a info@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu