Május 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 23-án kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 23-én, kedden 11 órai kezdettel kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése. Az eseménynek a fővárosi, Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont. A közgyűlés napirendi pontjainak értelmében elfogadásra terjesztik a 2016. évi beszámolót, illetve gazdasági mérleget.
A rendezvényen az éves beszámolókon túl egy külföldi előadó osztja meg a márkaépítéssel, valamint a franchise hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.  A közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.
Előadó:
Paul Thompson
Water Babies alapítója
A  2002-ben alapított angol hálózat,  a Water Babies, 64 uszodájával a világ egyik legnagyobb babauszoda hálózatává nőtte ki magát. Jelen van többek között Angliában, Kanadában, Új-Zélandon, Hollandiában és Kínában. Paul inspiráló előadásából megtudjuk, hogyan építette fel hálózatát, milyen helyzetekbe került a nemzetközi terjeszkedés során, és milyen tapasztalatokat szerzett a különböző országokban, kultúrákban.A Water Babies-t a tavalyi évben a Brit Franchise Szövetségnél az év hálózatává választották.

A rendezvényen kizárólag a Magyar Franchise Szövetség tagjai vehetnek részt. A közgyűlésen szinkrontolmácsolást biztosítunk.
Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 14-ig jelezzék a info@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu