Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban.
A THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018 és  a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és Moszkvában tartják a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

2018. május 30-június 1. között kerül megrendezésre a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018 és a THE WORLD FRANCHISE FORUM.

A két rendezvényen összesen 40 országból mintegy 6000 résztvevővel számolnak. A legnagyobb  nemzetközi franchise szervezetek sora jelezte részvételét Dél-Kelet Ázsiából, Európából, Észak-, Közép-, Dél-Amerikából és Afrikából egyaránt. A rendezők segítséget kívánnak nyújtani a befektetők és hálózatok egymásra találásában és  platformot biztosítanak a legújabb trendek bemutatásához a képzések, szerződéskötések, koncepciók terén.

 

 

THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018 kiváló alkalom a térség piacának és legjelentősebb franchise hálózatainak megimerésére, de az orosz reprezentánsokon túl ismert nemzetközi franchise rendszerek is megjelennek és kiállítanak a rendezvényen.

A szervezők szeretettel várják azokat a magyar hálózatokat, amelyek számára aktuális lehet a térségben való terjeszkedés.

– regisztrált kiállítók több mint 35 országból

– 150 franchise koncepció

– mintegy 3000 látogató

Helyszín: CEC EXPOCENTER MOSCOW, Pavilon No 5.

A kiállításon többféle kiállítói koncepcióra van lehetőség, a részvétel feltételeiről és a regisztrációról az alábbi linkeken találhatóak részletes információk:

https://forum.rusfranch.ru/en/about-expo/
https://forum.rusfranch.ru/wp-content/uploads/2018/04/Conditions-of-Participation.pdf

https://forum.rusfranch.ru/wp-content/uploads/2018/04/Conditions-of-Participation.pdf

 A THE WORLD FRANCHISE FORUM az EXPO-val egy időben kerül megrendezésre.

Kiemelt témaköre: A franchise, mint a nemzetközi együttműködés eszköze és a világgazdaság vezető szereplője.

A rendezvényen több mint 30 nemzetközi franchise szervezet delegáltja képviselteti magát, ezen túl pedig számos vezető nemzetközi franchise cég és befektető is regisztrált az eseményre.

Helyszín: World Trade Centre Moscow

Regisztráció:
https://forum-form.rusfranch.ru/

 

A két rendezvénnyel szinte egy időben, 2018. május 28 – június 1. között kerül sor szintén  Moszkvában a Franchise Világtanács (WFC) következő ülésére is, melyen a Magyar Franchise Szövetséget dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkára képviseli

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu