Magyarország is részt vett a Horvát Franchise Kiállításon és Konferencián

Magyarország is részt vett a Horvát Franchise Kiállításon és Konferencián

Magyarország is részt vett a Horvát Franchise Kiállításon és Konferencián

Idén május 29-30-án került megrendezésre a Horvát Franchise Kiállítás (FEC – Franchising Exhibition Croatia) Opatijában. A horvát gazdasági kamara rijeka megyei szervezetének megrendezésében létrejött kiállításon helyi és regionális partnerek vehettek részt, kiváló alkalmat teremtve ezzel a bemutatkozásra. 
FEC kiállítás
A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoztak be a potenciális átvevőknek. A bemutatkozáson túl ezáltal egy komplett ismeretcsomagot és tanácsadást kínálnak az érdeklődőknek.
A kiállítás mellett különféle szakmai konferenciák és kerekasztal beszélgetések várták az érdeklődőket. Többek között kerekasztal beszélgetés témája volt a horvát franchise hálózatok nemzetközi terjeszkedése, melyen horvát, magyar, szlovén szövetségek és tanácsadók osztották meg tapasztalataikat a jelenlévőkkel. Magyarországot Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte.
A horvát hálózatok terjeszkedésén túl a magyar és a szlovén hálózatok lehetőségeivel és tapasztalataival is megismerkedhettek a résztvevők.
Kerekasztal beszélgetés
A képen balról: Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke,  Igor Pavlin, a Szlovén Franchise Szövetségt elnöke, Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, Igor Bogojević, a Profit franchise tanácsadó cég ügyvezetője, Milan Ristić, a Szerb Kereskedelmi Kamarától
A Kiállítók között megtalálhatóak voltak többek között horvátországban leggyorsabban fejlődő Surf ‘N’ Fries hálózat, a magyar Pek-Snackhálózat, a Kings Caffe, valamint az Erste Bank horvát fiókhálózata.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu