Magyarország is részt vett a Horvát Franchise Kiállításon és Konferencián

Magyarország is részt vett a Horvát Franchise Kiállításon és Konferencián

Magyarország is részt vett a Horvát Franchise Kiállításon és Konferencián

Idén május 29-30-án került megrendezésre a Horvát Franchise Kiállítás (FEC – Franchising Exhibition Croatia) Opatijában. A horvát gazdasági kamara rijeka megyei szervezetének megrendezésében létrejött kiállításon helyi és regionális partnerek vehettek részt, kiváló alkalmat teremtve ezzel a bemutatkozásra. 
FEC kiállítás
A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoztak be a potenciális átvevőknek. A bemutatkozáson túl ezáltal egy komplett ismeretcsomagot és tanácsadást kínálnak az érdeklődőknek.
A kiállítás mellett különféle szakmai konferenciák és kerekasztal beszélgetések várták az érdeklődőket. Többek között kerekasztal beszélgetés témája volt a horvát franchise hálózatok nemzetközi terjeszkedése, melyen horvát, magyar, szlovén szövetségek és tanácsadók osztották meg tapasztalataikat a jelenlévőkkel. Magyarországot Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte.
A horvát hálózatok terjeszkedésén túl a magyar és a szlovén hálózatok lehetőségeivel és tapasztalataival is megismerkedhettek a résztvevők.
Kerekasztal beszélgetés
A képen balról: Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke,  Igor Pavlin, a Szlovén Franchise Szövetségt elnöke, Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, Igor Bogojević, a Profit franchise tanácsadó cég ügyvezetője, Milan Ristić, a Szerb Kereskedelmi Kamarától
A Kiállítók között megtalálhatóak voltak többek között horvátországban leggyorsabban fejlődő Surf ‘N’ Fries hálózat, a magyar Pek-Snackhálózat, a Kings Caffe, valamint az Erste Bank horvát fiókhálózata.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu