Magyarországi mester franchise átvevő partnerét keresi a Chili’s étteremhálózat

Magyarországi mester franchise átvevő partnerét keresi a Chili’s étteremhálózat

Magyarországi mester franchise átvevő partnerét keresi a Chili’s étteremhálózat

Az 1975-ös alapítású Chili’s – amely mára már 1 600 étteremmel rendelkezik Észak- és Dél-Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet mintegy 30 országában – bejelentette, hogy tovább terjeszkedik, és ezúttal Magyarországon keresi franchise partnerét.

Hamburger. BBQ borda. Fajitas. Az emberek a világ minden táján imádják a Chili’s „Tex-Mex” ízvilágát, a személyre szabott kiszolgálásnak köszönhetően pedig minden vendég különlegesnek érezheti magát éttermeikben. A Chili’s egyike a világ vezető alkalmi éttermeinek: a kiváló kiszolgálás iránti elkötelezettség, a jókedvű és energikus légkör, valamint a vendégeket kiszolgáló és visszacsalogató digitális technológia méltán öregbíti a márka hírnevét.

A Chili’s most olyan befektetőt keres Magyarországon, aki szeretné megszerezni az étteremlánc Magyarországra szóló, kizárólagosságot biztosító jogait, hogy aztán éttermeket nyithasson és üzemeltethessen az ország egész területén. A Chili’s nemzetközi támogató csapata jelen van minden fontos piacon, hogy hatékonyan támogathassa franchise partnereit. A Chili’s franchise partnereinek többsége több, mint 15 éve tagja már a hálózatnak, ami nagyszerűen bizonyítja az étteremlánc nyereséges nemzetközi növekedését.

A Chili’s üzleti modellje rugalmas megoldásokat kínál az éttermeket illetően: a befektetők hagyományos és attól eltérő méretekből és elrendezésekből, illetve teljes vagy szűkebb választékot kínáló menükből választhatnak igényeiknek megfelelően. Ennek a nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően a befektető számos helyszínen tud majd éttermet nyitni, hogy megvalósítsa piacfejlesztési terveit.

A Chili’s a nyár folyamán virtuális videó-megbeszéléseket fog folytatni az érdeklődő magyarországi befektetőkkel, hogy részletesen bemutathassák nekik az étteremláncot, illetve a későbbi együttműködés részleteit. A találkozón való részvételi szándékukat kérem, jelezzék az Amerikai Nagykövetség kereskedelmi osztályának a következő elérhetőségeken:

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu