Május 27-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 27-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 27-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

Május 27-én, hétfőn 11 órai kezdettel kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése. Az eseménynek – a tavalyihoz hasonlóan – a fővárosi, Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont. A közgyűlés napirendi pontjainak értelmében elfogadásra terjesztik a 2012. évi beszámolót, illetve gazdasági mérleget.
A rendezvényen az éves beszámolókon túl előadást tart dr. Mellár Tamás, közgazdász, statisztikus, egyetemi tanár. Előadásának témája “A magyar gazdaság helyzete, lehetséges kiutak a válságból”. A közgyűlésen elismerik a rendes taggá váló hálózatokat, illetve bemutatkoznak az újonnan belépett szövetségi tagok is.
Ezúton is kérünk minden szövetségi tagot, hogy részvételi szándékukat május 20-ig jelezzék a titkarsag@franchise.hu e-mail címen, vagy a (+36-1) 391-7313 telefonszámon.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu