„Marketing Hősök Kora” címmel szervez konferenciát a Magyar Marketing Szövetség

„Marketing Hősök Kora” címmel szervez konferenciát a Magyar Marketing Szövetség

„Marketing Hősök Kora” címmel szervez konferenciát a Magyar Marketing Szövetség

Mondj igent a szakma konferenciájára!
Tartozz azok közé, akik alakítani fogják a marketing trendeket, válj Marketing Hőssé!

Egy marketing hősnek manapság hasonlóan a transzformerekhez egy egész fegyverarzenál áll a rendelkezésére. Ahogy egy transzformer képes ezerféle módon változtatni alakján, úgy egy mai marketing hős is tudja alakítani a trendeket, hiszen egy igazi hős mer bátor lenni kockáztatva az ismeretlent. Már csak egy isteni „szikra” kell ahhoz, hogy elsajátítsa, hogy mikor melyik fegyverhez és hogyan kell nyúlnia. Ezt a szikrát kívánjuk fellobbantani a konferencián.

 

A 26. Országos Marketing Konferencia elsősorban azoknak szól, akik nyitottak a különleges tettekre, a hősies marketing cselekedetekre. Egy igazi hős elhagyja az ismerős, hétköznapi utat és szeret(ne) egy új, ismeretlen világba utazni. Az igazi hősök inkább maguk kívánják alakítani a trendeket, mintsem rohanni utánuk. Vezessen az első utad egy új világba!

A jövő marketing példaképeit, hőseit kívánjuk segíteni, támogatni. Inspirációt és know-how-kat kívánunk adni, kihívásokat és trendeket elemezni, párbeszédet kialakítani a marketing jövőjéről. Fontosnak tartjuk, hogy az előadóink inspiráló előadásokban osszák meg tudásukat.

 

A Marketing Konferencia innovatív szervezéssel, impulzív programokkal, inspiráló előadókkal, hőssé válni akaró résztvevőkkel, a Park Inn by Radisson Budapest Hotelben, ismert, de megújult környezetben kerül megrendezésre. A marketinges kollégákat és érdeklődőket pluszszolgáltatásokkal, exclusive vizuális élménnyel, okos telefonra tölthető interaktív applikáció programismertetővel, az előadó felé névtelen kérdésfeltevési lehetőséggel várjuk.

Az egésznap folyó plenáris ülés mellett két külön szekció, a Digital Hack és Tartalommarketing szekció foglalkozik a marketing egyik legaktuálisabbnak mondható szakterületeivel.

Ízelítőül a plenáris ülés előadóiból: Becker György, Geszti Péter, Huszics György, Lakatos Zsófia, Mérő László, Dr. Papp-Váry Árpád, Sas István, Szelei Szilárd, Dr. Törőcsik Mária,  Urbán Zsolt

Egy napon, egy helyen találkozik a marketing szakma, a marketing- döntéshozók, – szakemberek, – tanácsadók, – szolgáltatók, – oktatók, – cégvezetők, – érdeklődők egyaránt.

 

Bővebben a weboldalon

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu