Mától, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Török Franchise Kiállítás

Mától, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Török Franchise Kiállítás

Mától, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Török Franchise Kiállítás

immar-13.-alkalommal-kerul-megrendezesre-a-torok-franchise-kiallitas

A mai napon megkezdődött a 13. isztambuli ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítás és vásár. A rendezvény mától vasárnapig várja a franchise iránt érdeklődőket.

A kiállításon számos külföldi franchise szövetség is saját pavilonnal képviseli magát. A kiállítás díszvendége a Malajziai Franchise Szövetség, ezáltal bemutatkozási lehetőséget kapnak a maláj hálózatok. Az ázsiai ország több mint 30 fős delegációval érkezett a török fővárosba.

A rendezvény megnyitóján az Európai Franchise Szövetség elnöke, Guy Grass mondott nyitóbeszédet. A ’Be My Dealer Franchising & Brand Deaslerhsip Trade Fair’ nevű vásárt a Mediaforce Exhibition cég, a Török Franchise Szövetséggel (UFRAD) együtt rendezi.

A kiállításon megjelenő török hálózatok mellett nagy nemzetközi hálózatok is bemutatkoznak az Sbarro, Era, Chillbox, Popeys, Coldwell Banker, Little Ceasers, Arbys, Remax és még sokan mások.

A tavalyi, 2014. szeptember 12. és 15. között megrendezett, ugyanilyen franchise vásár 27 ezer látogatót vonzott, és 250 török, illetve 50 külföldi cég vett részt kiállítóként.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu