Mától, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Török Franchise Kiállítás

Mától, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Török Franchise Kiállítás

Mától, immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Török Franchise Kiállítás

immar-13.-alkalommal-kerul-megrendezesre-a-torok-franchise-kiallitas

A mai napon megkezdődött a 13. isztambuli ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítás és vásár. A rendezvény mától vasárnapig várja a franchise iránt érdeklődőket.

A kiállításon számos külföldi franchise szövetség is saját pavilonnal képviseli magát. A kiállítás díszvendége a Malajziai Franchise Szövetség, ezáltal bemutatkozási lehetőséget kapnak a maláj hálózatok. Az ázsiai ország több mint 30 fős delegációval érkezett a török fővárosba.

A rendezvény megnyitóján az Európai Franchise Szövetség elnöke, Guy Grass mondott nyitóbeszédet. A ’Be My Dealer Franchising & Brand Deaslerhsip Trade Fair’ nevű vásárt a Mediaforce Exhibition cég, a Török Franchise Szövetséggel (UFRAD) együtt rendezi.

A kiállításon megjelenő török hálózatok mellett nagy nemzetközi hálózatok is bemutatkoznak az Sbarro, Era, Chillbox, Popeys, Coldwell Banker, Little Ceasers, Arbys, Remax és még sokan mások.

A tavalyi, 2014. szeptember 12. és 15. között megrendezett, ugyanilyen franchise vásár 27 ezer látogatót vonzott, és 250 török, illetve 50 külföldi cég vett részt kiállítóként.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu