Megújult a Starstore verseny

Megújult a Starstore verseny

Megújult a Starstore verseny

A versenybe nevezhet minden Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pont a StarStore címért, és már külön kereskedelmi lánc is nevezhet a StarStore – Év kereskedője 2021 címért.

Idéntől nevezhetnek csak webshoppal rendelkező értékesítési felületek, mint értékesítési pontok is. De fontos, hogy a fizikai boltokhoz hasonlóan a webshopok is mutassák be példaértékű megjelenésüket, koncepciójuk sajátosságát, akár egyediségét.

Ez évtől már nem csak egy bolt, de teljes kereskedelmi vállalat, kereskedelmi lánc vagy akként működő szervezet (franchise) is indulhat a versenyen, és indulhat az Év Kereskedője címért!

Minden pályamunkával kapcsolatosan benyújtott nevezés, fotó vagy látványkép bemutatásra kerül a Business Days 2021 konferencia ideje alatt, a helyszínen digitális totemeken, valamint a Trade magazin honlapján.

A szakmai zsűri döntése mellett, a Facebookon közönségszavazást is hirdetünk, ahol a vásárlók véleményét is megkérdezzük.

Nevezési kategóriák:

– hipermarket
– szupermarket
– diszkont
– drogéria
– szakbolt – food
– szakbolt – non-food
– szakbolt – non-FMCG
– nemzeti dohánybolt
– pop-up store
– shop-in-shop
– franchise bolt
– kisbolt
– benzinkúti shop
– bevásárlóközpont
– webshop
– nagykereskedelmi bolt

Pályázatok benyújtási határideje: 2021. július 31.

Nevezés
A StarStore és az Év Kereskedője díjakért indulhatnak bolt tulajdonosok vagy bérlők önállóan, vagy akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők közösen.

Nevezési díj
49.000 Ft.- _ ÁFA, a nevezési díj pályázatonként és kategóriánként értendő, társnevezői díj 39.000 Ft.- _ ÁFA

Díjak
• A kategóriagyőztesek viselhetik és kommunikálhatják a StarStore 2021 és az Év Kereskedője címeket.
• A Trade magazin által biztosított PR-megjelenések.
• Különdíjként Közönségdíjast és Store of the Year díjast is hirdetünk.

Elbírálás
• A pályázatokat 9 tagú szakmai zsűri bírálja el, és dönt az eredményekről.
• A Trade magazin Facebook-oldalán is megjelenő pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapott nevezés közönségdíjban részesül.
• A szakmai zsűrizésre augusztus végén kerül sor, a StarStore – Év Kereskedője 2021 díjazottjaira pedig a • Business Days konferencia gálaestjén, ünnepélyes eredményhirdetés keretében derül fény.

A jelentkezéshez kattintson ide.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu