Megújult a Starstore verseny

Megújult a Starstore verseny

Megújult a Starstore verseny

A versenybe nevezhet minden Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pont a StarStore címért, és már külön kereskedelmi lánc is nevezhet a StarStore – Év kereskedője 2021 címért.

Idéntől nevezhetnek csak webshoppal rendelkező értékesítési felületek, mint értékesítési pontok is. De fontos, hogy a fizikai boltokhoz hasonlóan a webshopok is mutassák be példaértékű megjelenésüket, koncepciójuk sajátosságát, akár egyediségét.

Ez évtől már nem csak egy bolt, de teljes kereskedelmi vállalat, kereskedelmi lánc vagy akként működő szervezet (franchise) is indulhat a versenyen, és indulhat az Év Kereskedője címért!

Minden pályamunkával kapcsolatosan benyújtott nevezés, fotó vagy látványkép bemutatásra kerül a Business Days 2021 konferencia ideje alatt, a helyszínen digitális totemeken, valamint a Trade magazin honlapján.

A szakmai zsűri döntése mellett, a Facebookon közönségszavazást is hirdetünk, ahol a vásárlók véleményét is megkérdezzük.

Nevezési kategóriák:

– hipermarket
– szupermarket
– diszkont
– drogéria
– szakbolt – food
– szakbolt – non-food
– szakbolt – non-FMCG
– nemzeti dohánybolt
– pop-up store
– shop-in-shop
– franchise bolt
– kisbolt
– benzinkúti shop
– bevásárlóközpont
– webshop
– nagykereskedelmi bolt

Pályázatok benyújtási határideje: 2021. július 31.

Nevezés
A StarStore és az Év Kereskedője díjakért indulhatnak bolt tulajdonosok vagy bérlők önállóan, vagy akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők közösen.

Nevezési díj
49.000 Ft.- _ ÁFA, a nevezési díj pályázatonként és kategóriánként értendő, társnevezői díj 39.000 Ft.- _ ÁFA

Díjak
• A kategóriagyőztesek viselhetik és kommunikálhatják a StarStore 2021 és az Év Kereskedője címeket.
• A Trade magazin által biztosított PR-megjelenések.
• Különdíjként Közönségdíjast és Store of the Year díjast is hirdetünk.

Elbírálás
• A pályázatokat 9 tagú szakmai zsűri bírálja el, és dönt az eredményekről.
• A Trade magazin Facebook-oldalán is megjelenő pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapott nevezés közönségdíjban részesül.
• A szakmai zsűrizésre augusztus végén kerül sor, a StarStore – Év Kereskedője 2021 díjazottjaira pedig a • Business Days konferencia gálaestjén, ünnepélyes eredményhirdetés keretében derül fény.

A jelentkezéshez kattintson ide.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu