Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

 

Megkezdődött a világ legnagyobb franchise eseménye, az IFA 57. kongresszusa Las Vegasban.  A Nemzetközi Franchise Szövetség franchise kiállításán a világ minden tájáról mutatkoznak be franchise hálózatok.

Az IFA kongresszus, – amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok kitartó beszállítóinak szól –, egy olyan fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. Mint mindig, idén is elsőrangú előadók osztják meg tapasztalataikat a publikummal. Az esemény kiváló lehetőséget kínál hálózatépítéshez és új koncepciók felkutatásához, a kiállító területen több száz koncepció mutatkozik be.

A Nemzetközi Franchise Szövetség nagy hangsúlyt fektet a feltörekvő franchise hálózatok támogatására is. Néhány évvel ezelőtt elindították Next Generation Franchising kezdeményezésüket, ahol évről évre a világ legígéretesebb 20 fiatal franchise vállalkozóját támogatják, mentorálják.
2016 novemberében a Magyar Franchise Szövetség egyik legújabb tagját, a Dolce Dance tánciskola hálózatot beválasztották a NextGen programba, melynek keretében Baranyi Anett, a hálózat alapítója díjmentesen részt vehet az IFA kongresszuson, valamint egy speciális – egy éven át tartó – képzési programban (mintegy 6.000 USD értékben).

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu