Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

Megkezdődött az IFA 57. kongresszusa

 

Megkezdődött a világ legnagyobb franchise eseménye, az IFA 57. kongresszusa Las Vegasban.  A Nemzetközi Franchise Szövetség franchise kiállításán a világ minden tájáról mutatkoznak be franchise hálózatok.

Az IFA kongresszus, – amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok kitartó beszállítóinak szól –, egy olyan fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. Mint mindig, idén is elsőrangú előadók osztják meg tapasztalataikat a publikummal. Az esemény kiváló lehetőséget kínál hálózatépítéshez és új koncepciók felkutatásához, a kiállító területen több száz koncepció mutatkozik be.

A Nemzetközi Franchise Szövetség nagy hangsúlyt fektet a feltörekvő franchise hálózatok támogatására is. Néhány évvel ezelőtt elindították Next Generation Franchising kezdeményezésüket, ahol évről évre a világ legígéretesebb 20 fiatal franchise vállalkozóját támogatják, mentorálják.
2016 novemberében a Magyar Franchise Szövetség egyik legújabb tagját, a Dolce Dance tánciskola hálózatot beválasztották a NextGen programba, melynek keretében Baranyi Anett, a hálózat alapítója díjmentesen részt vehet az IFA kongresszuson, valamint egy speciális – egy éven át tartó – képzési programban (mintegy 6.000 USD értékben).

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu