Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Május 24-én Budapesten megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség. A szokásosan május végén megrendezésre kerülő eseményen a rendszergazda- és a társult tagok is nagy számban képviseltették magukat, így a közgyűlés határozat képes volt. Vidács Gyula, a szövetség elnöke  ismertette a 2018. évi közgyűlési beszámolót, amit a tagság elfogadott. Beszédében kiemelte, hogy mennyire megnövekedett az érdeklődés a franchise iránt, és talán ennek köszönhetően is a szövetség taglétszáma is több mint 10%-os emelkedést könyvelhetett el.
 A szövetség egyre nagyobb hangsúlyt fektet az oktatásra, franchise képzésre, hiszen mind több vállalkozás tervezi franchise hálózat elindítását. A gazdasági növekedést kihasználva sokan döntenek a franchise mellett, az ő számukra kíván segítséget nyújtani a franchise szövetség a képzések beindításával.
A következő napirendi pontban Pesei Tamás, a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette az egyszerűsített 2018. évi mérleget, melyet a tagság egyhangúlag elfogadott.

A közgyűlés második részében dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkára bemutatta a szövetséghez újonnan csatlakozott vállalkozásokat, és köszöntötte a rendes taggá vált hálózatokat.

Főtitkár asszony kitért az elkövetkező időszak szövetségi eseményeire, a franchise díjakra, a januári Gálavacsorára és a Bécsben megrendezésre kerülő  Multi-unit  Konferenciára.
A közgyűlés svédasztalos ebéddel zárult melynek során a tagok kihasználhatták az időt az újonnan belépettek megismerésére, bemutatkozásra, beszélgetésre és tapasztalatcserére.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu