Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség

Május 24-én Budapesten megtartotta évi rendes közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség. A szokásosan május végén megrendezésre kerülő eseményen a rendszergazda- és a társult tagok is nagy számban képviseltették magukat, így a közgyűlés határozat képes volt. Vidács Gyula, a szövetség elnöke  ismertette a 2018. évi közgyűlési beszámolót, amit a tagság elfogadott. Beszédében kiemelte, hogy mennyire megnövekedett az érdeklődés a franchise iránt, és talán ennek köszönhetően is a szövetség taglétszáma is több mint 10%-os emelkedést könyvelhetett el.
 A szövetség egyre nagyobb hangsúlyt fektet az oktatásra, franchise képzésre, hiszen mind több vállalkozás tervezi franchise hálózat elindítását. A gazdasági növekedést kihasználva sokan döntenek a franchise mellett, az ő számukra kíván segítséget nyújtani a franchise szövetség a képzések beindításával.
A következő napirendi pontban Pesei Tamás, a Felügyelő Bizottság elnöke ismertette az egyszerűsített 2018. évi mérleget, melyet a tagság egyhangúlag elfogadott.

A közgyűlés második részében dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkára bemutatta a szövetséghez újonnan csatlakozott vállalkozásokat, és köszöntötte a rendes taggá vált hálózatokat.

Főtitkár asszony kitért az elkövetkező időszak szövetségi eseményeire, a franchise díjakra, a januári Gálavacsorára és a Bécsben megrendezésre kerülő  Multi-unit  Konferenciára.
A közgyűlés svédasztalos ebéddel zárult melynek során a tagok kihasználhatták az időt az újonnan belépettek megismerésére, bemutatkozásra, beszélgetésre és tapasztalatcserére.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu