Nagy érdeklődés övezte a Paulaner bemutatkozását

Nagy érdeklődés övezte a Paulaner bemutatkozását

Nagy érdeklődés övezte a Paulaner bemutatkozását

Mintegy 40 érdeklődő részvételével került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség webinárja, amelyen a bajor Paulaner koncepció igazgatója, Lars Eckart tartott előadást.

A Magyar Franchise Szövetség, valamint a Franchising.hu szervezésében lezajlott webinárra előzetesen közel 60 fő regisztrált, hogy megismerje a hálózat magyar piacon való terjeszkedési stratégiáját.

A hálózat franchise partnerek bevonásával idén további éttermeket kíván Magyarországon nyitni.

A webináron számos olyan étteremtulajdonos vett részt, akik már régóta forgalmazzák a Paulaner söröket. Az egyik résztvevő pedig komoly érdeklődést mutatott a hálózat hazai master franchise jogának megvásárlására.

A prezentáció keretében bemutatkozott az Etele Pláza is, amely lehetséges helyszíne az egyik hamarosan megnyíló Paulaner étterem számára.

A bajor Paulaner a kor követelményinek megfelelő franchise koncepciót alakított ki, amellyel nagy népszerűségnek örvend Kínában, Oroszországban, Indonéziában, Szingapúrban, Tajvanon, Azerbajdzsánban, Makaóban és természetesen Németországban.

Az éttermeiket látványos, tágas belső tér, valamint fiatalos design jellemzi, amely hűen tükrözi a bajor hálózat hitvallását. A hazánkban nyíló étterem étel kínálatát 80%-ban bajor specialitások, 20%-ban pedig magyar fogások fogják alkotni.

A webinárról felvétel készült, így utólag is megtekinthető. Amennyiben lemaradt az előadásról, vagy szeretné újra meghallgatni azt, kérjük jelezze számukra, az info@franchise.hu email címen.

A bajor koncepció tulajdonosai továbbra is várják érdeklődők jelentkezését, hiszen a bajor ételkülönlegességek, valamint a Paulaner sör egyaránt közkedvelt hazánkban.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu