Nagy érdeklődés övezte az IFA idei kiállítását és kongresszusát

Nagy érdeklődés övezte az IFA idei kiállítását és kongresszusát

Nagy érdeklődés övezte az IFA idei kiállítását és kongresszusát

Az IFA (Nemzetközi Franchise Szövetség) 56. kongresszusára február 20-23. között a Texas állambeli San Antonio városában került sor. 

Az IFA kongresszus, – amely kimondottan a franchise átvevőknek, rendszergazdáknak és a hálózatok állandó beszállítóinak szólt –, egy olyan nemzetközi fórum, amely elősegíti a kapcsolatok, ötletek építését és gazdagítását. 

A kongresszuson több, mint 200 kiállító hálózat és 4000 látogató vett részt. Emellett a rendezvény keretein belül a látogatók az érdeklődési körüknek megfelelő szakmai előadásokon, találkozókon, oktatással foglalkozó üléseken, kerekasztal-beszélgetéseken, és workshopokon vehettek részt, amelyeken keresztül betekintést nyerhettek a legújabb franchise trendekbe.

A világ legnagyobb hálózatai osztották meg sikerük titkait többek között a szervezeti felépítésben, a nemzetközi hálózatvezetésben, az innovációban. Elmondták,  hogy a világ különböző részein milyen politikával, hogyan értek el dinamikus növekedést.

Az IFA éves kongresszusán időről időre neves franchise hálózatok vezető szakemberei osztják meg tapasztalataikat tudásukat az érdeklődő résztvevőkkel. Ezáltal ők olyan naprakész információhoz juthatnak, amely a későbbiekben; saját hálózatuk fejlesztése-, vagy akár franchise egységük működtetése során felbecsülhetetlen segítséget jelentenek.

Az IFA kongresszuson hazánkat egy 5 fős delegáció képviselte a Magyar Franchise Szövetség, illetve tagjai részéről.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu