Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze

 

 

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében február elsején megrendezett Franchise Börze minden várakozást felülmúlt. Több mint két tucat hálózat mutatkozott be az eseményen, és a látogatók száma is meghaladta a 400-at. Hosszú szünet után került sor ismét Magyarországon franchise kiállításra – nyilatkozta dr. Mandel Katalin, a szövetség főtitkár asszonya. A kiállítók többségében a szövetség tagjai, de jó néhány új, hazai koncepció is részt vett a börzén. A franchise szektorban is érezteti hatását a gazdasági fellendülés, a hálózatok bővülni szeretnének és ismét sok vállalkozni kívánó honfitársunk van. Ez a kiállítás azokat célozta meg, akik vállalkozást akarnak indítani, és egy megbízható, kipróbált modellt akarnak átvenni – tette hozzá dr. Mandel Katalin.

 

A franchise szövetség is úgy látja, hogy a vállalkozás lehet az egyik kulcs a fiatalok elvándorlásának megállításhoz.  Nagyobb eséllyel    tudjuk itthon tartani  az embereket, ha lehetőséget nyújtunk a biztos vállalkozáshoz. A szövetség szlogenje: Felszolgálsz Londonban, vagy kávézót nyitsz Budapesten? Ez pontosan kifejezi mire gondolunk. Alkalmazottként nincs esély arra Magyarországon, hogy nyugat-európai bérezésben részesüljünk, de vállalkozóként, különösen úgy, hogy a saját főnökünk lehetünk sokkal többet lehet keresni.

 

 

A kiállítás utóélete még javában zajlik, ilyenkor veszik fel ismét a kiállítók a kapcsolatot az érdeklődőkkel, de már most nagyon pozitívan nyilatkoztak a bemutatkozó a franchise hálózatok a börzéről. Sokkal több komoly érdeklődő kereste fel a standokat, mint arra a rendezvényt megelőzően számítottak. Többen jelezték már most, hogy ott lesznek a jövő évi börzén is.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu