Nemzetközi elismerésben részesült a DIEGO két franchise átvevője

Nemzetközi elismerésben részesült a DIEGO két franchise átvevője

Nemzetközi elismerésben részesült a DIEGO két franchise átvevője

https://www.franchise.hu/hirek/szovetsegi-hirek/Nemzetk%C3%B6zi_elismer%C3%A9sben_r%C3%A9szes%C3%BClt_a_DIEGO_k%C3%A9t_franchise_%C3%A1tvev%C5%91je

December 5-én hatodik alkalommal rendezték meg a Best Franchisee of the World díjkiosztó gálát Firenzében, ahol a tavalyi évet követően ismét hazai hálózat sikerét ünnepelhettük. 

Az eseményen az egyes országok franchise szövetségei által jelölt, kiemelkedő tevékenységet nyújtó hálózatok átvevői közül évről évre megválasztásra kerülnek a világ legjobb franchise átvevői. A kiéleztett verseny döntőjébe a 14 legkiválóbb átvevő került be, nagyrészt spanyol, olasz, mexikói hálózatok képviselői.

A Magyar Franchise Szövetség a DIEGO egyik legelső, több mint 10 éve csatlakozott romániai partnereit, Takács Józsefet és Vasvári Gábort indította a megmérettetésen, ahol számos nagy nemzetközi hálózat átvevőjét megelőzve, minden várakozást felülmúlva harmadik helyezést értek el.

Ők a hálózat legtöbb egységgel rendelkező átvevői Romániában, kilenc áruházat üzemeltetnek, melyek közül kiemelkedő a marosvásárhelyi áruházuk forgalma. Tevékenységük nagyban hozzájárult a hálózat helyi márkaismertségéhez, valamint több egységük mintaegységként funkcionál, ők felelnek a csatlakozó partnerek betanításáért is.

A DIEGO Kft. Romániában több mint 11 éve van jelen. Az évek alatt történő folyamatos terjeszkedés által, és franchise partnereiknek köszönhetően az idei évben már 28 áruházat üzemeltetnek az országban. A franchise partnerek kiemelkedő teljesítménye az innovációban rejlik. A hálózat együttműködésének központi eleme, hogy a vállalkozók az együttműködés által, a szervezeten keresztül könnyebben elérjék a céljaikat, mintha egyénként kellene megküzdeniük az akadályokkal.

A díjakat egy nemzetközi szakemberekből álló zsüri ítélte oda. Brazília, Mexikó, Egyesült Államok, Olaszország, Spanyoloszág, Argentína mellett a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin is bekerült a nemzetközi szakemberekből áll zsüribe.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu