Pályázati lehetőség fiatal rendszergazdáknak

Pályázati lehetőség fiatal rendszergazdáknak

Pályázati lehetőség fiatal rendszergazdáknak

A tavalyi év során egy magyar vállalkozás, a Magyar Franchise Szövetség tagja, a Dolce Dance került be a világ 20 legígéretesebb franchise koncepciója közé. A NextGen In Franchising keretében idén is lehetősége nyílik a fiatal rendszergazdáknak pályázni, mint a 2018. év ígéretes franchise vállalkozásai.

Tekintve, hogy a világ munkaerőpiacára milyen rendkívüli mértékben készül belépni a fiatal generáció, szükségszerű volt, hogy a franchise szektor is megkezdje egy olyan szemlélet kialakítását és terjesztését, mely segít megfelelni az előttünk álló kihívásoknak. Az IFA Educational Foundation által indított NextGen in Franchising kezdeményezés kiváló lehetőséget biztosít a hazai franchise szektor fiatal hálózatalapítói számára is, hogy bekapcsolódjanak a franchise nemzetközi vérkeringésébe.

Az elmúlt évben 450-en nyújtottak be pályázatot, 46 különböző országból. Közülük nevezték meg azt az 50 fiatal vállalkozót (többek között Horvátországból, Ausztriából, Romániából, az Egyesült Királyságból vagy éppen Malajziából), akik végül ellátogathattak a Las Vegas-i találkozóra.

A most meghirdetett NextGen pályázat nyertesei egyrészt meghívást kapnak a arizona-i Phoenixben megrendezésre kerülő IFA kongresszusra (2018. február 10-13.), ahol részt vehetnek a NextGen két napon át tartó rendezvényén, amely kiváló fejlődési és kapcsolatépítési lehetőséget kínál a részt vevő rendszergazdáknak, másrészt lehetőséget kapnak egy 1 éves fejlesztő programon való részvételre, melyen sikeres és tapasztalt vezetőktől tanulhatnak.

A pályázatra 21-35 év közötti rendszergazdák jelentkezhetnek, hálózatuk bemutatkozásának elküldésével. A határidő: 2017. szeptember 1.

Pályázni a http://nextgenfranchising.org oldalon lehet, a felmerülő kérdéseket pedig az ifa@ysn.com email-címen vagy szövetségnél a titkarsag@franchise.hu email-címen tehetik fel az érdeklődők.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu