Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

 

November 8 és 9-én franchise kiállítást rendeznek Bahreinben. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Franchise & Dine nemzetközi rendezvénynek a Crowne Plaza ad majd otthont. 

Az esemény kíváló alkalom a térség legjelentősebb franchise hálózatainak megismerésére. A rendezvényre azon helyi kis- és középvállalkozók jelentkezését várják, akik új üzleti koncepciókat keresnek. A rendezvény számos új és innovatív koncepciót sorakoztat fel, kifejezett hangsúlyt fektetve az étterem és vendéglátás szektorra, amire utal a kiállítás elnevezése is.

A Franchise Expon a brandek megismerése mellett a tanulás és a tapasztalatcsere is nagyon fontos szerepet játszik. Ezt bizonyítja, hogy az esemény szervezői számos szemináriummal várják a látogatókat, ahol többek között olyan témákat járnak körbe, mint:

– hogyan indítsa el vállalkozását franchise-ban

– hatékony megjelenés közösségi oldalakon

– kreatív marketing eszközök

– hogyan válassza ki melyik hálózathoz csatlakozzon

– stb.

Az eseményre látogatók személyesen is találkozhatnak meghatározó franchise hálózatok vezetőivel, akik személyesen mutatják majd be számukra a szóban forgó koncepciókat.  

A Bahrain Franchise & Dine Expo korlátlan lehetőségeket kínál az új üzleti csatornák megtalálásához, azaz helyi beszállítók keresésére egyaránt. 

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu