Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

Novemberi franchise kiállítás Bahreinben

 

November 8 és 9-én franchise kiállítást rendeznek Bahreinben. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Franchise & Dine nemzetközi rendezvénynek a Crowne Plaza ad majd otthont. 

Az esemény kíváló alkalom a térség legjelentősebb franchise hálózatainak megismerésére. A rendezvényre azon helyi kis- és középvállalkozók jelentkezését várják, akik új üzleti koncepciókat keresnek. A rendezvény számos új és innovatív koncepciót sorakoztat fel, kifejezett hangsúlyt fektetve az étterem és vendéglátás szektorra, amire utal a kiállítás elnevezése is.

A Franchise Expon a brandek megismerése mellett a tanulás és a tapasztalatcsere is nagyon fontos szerepet játszik. Ezt bizonyítja, hogy az esemény szervezői számos szemináriummal várják a látogatókat, ahol többek között olyan témákat járnak körbe, mint:

– hogyan indítsa el vállalkozását franchise-ban

– hatékony megjelenés közösségi oldalakon

– kreatív marketing eszközök

– hogyan válassza ki melyik hálózathoz csatlakozzon

– stb.

Az eseményre látogatók személyesen is találkozhatnak meghatározó franchise hálózatok vezetőivel, akik személyesen mutatják majd be számukra a szóban forgó koncepciókat.  

A Bahrain Franchise & Dine Expo korlátlan lehetőségeket kínál az új üzleti csatornák megtalálásához, azaz helyi beszállítók keresésére egyaránt. 

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu