Október 12 és 15 között rendezik meg a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítást Isztambulban

Október 12 és 15 között rendezik meg a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítást Isztambulban

Október 12 és 15 között rendezik meg a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítást Isztambulban

Idén immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a franchise szakma legfontosabb törökországi, éves rendezvénye, a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítás illetve vásár.

Be My Dealer Franchise Expo

A török gazdaság az elmúlt években elismerésre méltó növekedést produkált, és a fiatal, fogyasztói populáció magas aránya is vonzerőt jelent a globális márkák számára (megj. Törökország népessége 74,9 millió 2013-ban). A mester-franchise jogokat kínáló és franchise márka-hálózatot építő nemzetközi márkák számára azért is fontos ez a franchise kiállítás, mivel az ország földrajzi helyzetéből adódóan, fontos összekötő híd Európa és Ázsia illetve a Közel-kelet között.

A ’Be My Dealer Franchising & Brand Deaslerhsip Trade Fair’ nevű vásárt a Mediaforce Exhibition cég, a Török Franchise Szövetséggel (UFRAD) együtt rendezi. A tavalyi, 2014. szeptember 12. és 15. között megrendezett, ugyanilyen franchise vásár 27 ezer látogatót vonzott, és 250 török illetve 50 külföldi cég vett részt kiállítóként. A külföldi kiállítók 20 országból jöttek, többek között az U.S.A.-ból, az Egyesült Királyságból, az Egyesült Arab Emírségekből, Görögországból, Bahrain-ból és Szaúd Arábiából. A franchise vásáron nagyon sok vállalkozó és befektető fordult meg, Törökország különböző városaiból és a világ sok részéről, de legfőképpen a közel-keleti országokból és Európából.

Be My Dealer Franchise Expo

A 2015. októberi ’Be My Dealer Franchising & Brand Dealership Trade Fair’ vásár már a 13. alkalommal kerül megrendezésre.

A vásár fontosabb adatai:
Esemény neve: 13. Be My Dealer Franchise Expo
Helyszín: CNR EXPO CENTER HALL 5-6-7, Isztanbul, Törökország
Időpont: 2015. október 15-18.
Várható forgalom: 30.000 látogató és több mint 300 kiállító / márka 60 üzleti szektorból
Főbb kiállítók: Burger King, Simit Sarayı, Sbarro, Subway, Era,Chillbox, Popeys, Coldwell Banker, Little Ceasers, Arbys, Remax és még sokan mások!
Honlap: http://bayimolurmusun.com.tr/

Olyan magyar hálózatoknak érdemes kiállítóként részt venniük az eseményen, akik a Törökországban vagy Közel-keleten való terjeszkedést fontolgatják.

A Magyar Franchise Szövetség várja mindazon magyar vállalkozások jelentkezését, akik kiállítóként vagy látogatóként részt kívánnak venni az isztambuli franchise vásáron. Kérdéseit a franchise@franchise.hu címre várjuk.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu