Október 12 és 15 között rendezik meg a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítást Isztambulban

Október 12 és 15 között rendezik meg a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítást Isztambulban

Október 12 és 15 között rendezik meg a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítást Isztambulban

Idén immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a franchise szakma legfontosabb törökországi, éves rendezvénye, a ’Be My Dealer Franchise Expo’ kiállítás illetve vásár.

Be My Dealer Franchise Expo

A török gazdaság az elmúlt években elismerésre méltó növekedést produkált, és a fiatal, fogyasztói populáció magas aránya is vonzerőt jelent a globális márkák számára (megj. Törökország népessége 74,9 millió 2013-ban). A mester-franchise jogokat kínáló és franchise márka-hálózatot építő nemzetközi márkák számára azért is fontos ez a franchise kiállítás, mivel az ország földrajzi helyzetéből adódóan, fontos összekötő híd Európa és Ázsia illetve a Közel-kelet között.

A ’Be My Dealer Franchising & Brand Deaslerhsip Trade Fair’ nevű vásárt a Mediaforce Exhibition cég, a Török Franchise Szövetséggel (UFRAD) együtt rendezi. A tavalyi, 2014. szeptember 12. és 15. között megrendezett, ugyanilyen franchise vásár 27 ezer látogatót vonzott, és 250 török illetve 50 külföldi cég vett részt kiállítóként. A külföldi kiállítók 20 országból jöttek, többek között az U.S.A.-ból, az Egyesült Királyságból, az Egyesült Arab Emírségekből, Görögországból, Bahrain-ból és Szaúd Arábiából. A franchise vásáron nagyon sok vállalkozó és befektető fordult meg, Törökország különböző városaiból és a világ sok részéről, de legfőképpen a közel-keleti országokból és Európából.

Be My Dealer Franchise Expo

A 2015. októberi ’Be My Dealer Franchising & Brand Dealership Trade Fair’ vásár már a 13. alkalommal kerül megrendezésre.

A vásár fontosabb adatai:
Esemény neve: 13. Be My Dealer Franchise Expo
Helyszín: CNR EXPO CENTER HALL 5-6-7, Isztanbul, Törökország
Időpont: 2015. október 15-18.
Várható forgalom: 30.000 látogató és több mint 300 kiállító / márka 60 üzleti szektorból
Főbb kiállítók: Burger King, Simit Sarayı, Sbarro, Subway, Era,Chillbox, Popeys, Coldwell Banker, Little Ceasers, Arbys, Remax és még sokan mások!
Honlap: http://bayimolurmusun.com.tr/

Olyan magyar hálózatoknak érdemes kiállítóként részt venniük az eseményen, akik a Törökországban vagy Közel-keleten való terjeszkedést fontolgatják.

A Magyar Franchise Szövetség várja mindazon magyar vállalkozások jelentkezését, akik kiállítóként vagy látogatóként részt kívánnak venni az isztambuli franchise vásáron. Kérdéseit a franchise@franchise.hu címre várjuk.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu