Október 20-tól kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb franchise kiállítása

Október 20-tól kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb franchise kiállítása

Október 20-tól kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb franchise kiállítása

A Varsói Franchise Kiállítás Kelet-Európa legjelentősebb franchise rendezvénye, amelyen a lengyel és a környező országokbeli hálózatok mellett számos ismert nemzetközi brand is bemutatkozik. A háromnapos expo célja, a franchise ágazat népszerűsítése, edukáció, valamint bemutatkozási lehetőség biztosítása azon koncepciók számára, amelyek a térségben kívánnak terjeszkedni.

Az esemény a Franchising.pl és a PROFIT system szervezésében, a Lengyel Franchise Szövetség szakmai támogatásával kerül megrendezésre.

Lengyelországban különösen népszerű a franchise, 1300 hálózatot tartanak nyilván, melynek közel 80%-a lengyel alapítású. A legtöbb franchise egység családi vállalkozásként működik, amely értelmében a franchise átvevő sok esetben családtagjait is bevonva aktívan, napi rendszerességgel részt vesz az üzemeltetésben.

A kiállítás évről évre igyekszik a legújabb, és leginnovatívabb üzleti koncepciókat felvonultatni, hogy a látogatók, illetve közöttük akik vállalkozás elindításán gondolkodnak testközelből megismerhessék az aktuális trendeket. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a kiállító franchise hálózatok zöme minden évben számos franchise partnerre tesz szert a kiállításon.

A rendezvény 3 napja alatt a látogatók tanulhatnak is a franchise-ról. Előadásokon, kerekasztal beszélgetéseken vehetnek részt, ahol tapasztalt szakemberek látják el őket tanácsaikkal, felkészítve a jövő franchise vállalkozóit egy hálózathoz való csatlakozással járó feladatokra.

A 3 napos látogatói jegy ára 30 zlotyiba kerül. A jegyek megvásárolhatók a bejáratnál, vagy előre online ezen a linken.

A rendezvény szervezői örömmel várják azon magyar franchise hálózatok jelentkezését is, amelyek érdeklődnek a lengyel piac iránt. Kiállítóként szeptember végéig lehet jelentkezni, ellenben nem érdemes az utolsó pillanatig várni, mivel a szabad standok száma napról-napra fogy.

Amennyiben kiállítóként részt kíván venni a rendezvényen, illetve bővebb információért érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
Magyar Franchise Szövetség
info@franchise.hu
+36 1 391 7313

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu