Október 17 és 19 között, immár 17. alkalommal kerül megrendezésre a Franchise Expo Varsó

Október 17 és 19 között, immár 17. alkalommal kerül megrendezésre a Franchise Expo Varsó

Október 17 és 19 között, immár 17. alkalommal kerül megrendezésre a Franchise Expo Varsó

Idén tizenhetedik alkalommal – október 17 és 19 között – kerül megrendezésre Lengyelország szívében Közép/Kelet-Európa legnagyobb franchise kiállítása Varsóban. A háromnapos expo célja, hogy a bemutatkozó franchise rendszergazdák és az érdeklődő vállalkozók egymásra találjanak. Emellett a rendezvény kiváló lehetőséget teremt a franchise hálózatok számára, hogy megismertessék magukat a közép-európai piacon.
Több, mint 200 brand várja az előzetes felmérések alapján a közel 8000 érdeklődőt. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, a franchise vásár kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a külföldi piacok felé nyitó hálózatok személyes kapcsolatba kerüljenek azokkal a vállalkozókkal, akik franchise rendszerben indítanának saját vállalkozást vagy fejlesztenék tovább a már meglévő üzletüket.
Idén több magyar hálózattal, mint például a Bubbles mosodával vagy az Anjuna Ice Pops-al is találkozhatnak a résztvevők.
Hiszen ágazattól függetlenül a külföldi nyitásban érdekelt hazai cégek számára Lengyelország egy remek felvevő piacot jelent, amit jól mutat az is, hogy a hazai koncepciók egyik legnépszerűbb célállomását jelenti a 40 milliós ország. A varsói expó pedig remek lehetőség a helyi viszonyokat jól ismerő üzleti partnerek és franchise átvevők megtalálásához.
A közép-európai hálózatok mellett, olyan óriásokkal is találkozhatnak az érdeklődők, mint a McDonald’s, a Subway vagy éppen az Auchan.
Idén is a legkülönfélébb szegmensekben tevékenykedő rendszerek franchise ajánlatai közül lehet majd válogatni, az egészség- és szépségápolástól kezdve, a divatáruházakon át a bankokig.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu