Omán története első franchise kiállítására készül

Omán története első franchise kiállítására készül

Omán története első franchise kiállítására készül

 

Omán – mely jelenleg az egyik legaktívabb ország a Közel-Keleten a franchise- és kiskereskedelmi piacon – története első franchise kiállítására készül.

Az ország növekvő népessége és a javuló üzleti környezet mellett jelentős külföldi infrastrukturális beruházások kezdték el repíteni az ománi gazdaságot. A külföldi befektetők egyre nagyobb száma mellett figyelemre méltó az ingatlanpiac fejlődése is.

Az ománi fejlődésben jelentős szerepet játszik a franchise mint üzleti modell. Ennek kapcsán kerül megrendezésre az ország első franchise expója és konferenciája jövő év tavaszán. A szervezők kiemelt célja, hogy még szélesebb körben megismertessék a franchise rendszert mind a helyi vállalkozókkal, mind a lakossággal.

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu