Oszkó Péter tartott előadást a Magyar Franchise Szövetség közgyűlésén

Oszkó Péter tartott előadást a Magyar Franchise Szövetség közgyűlésén

Oszkó Péter tartott előadást a Magyar Franchise Szövetség közgyűlésén

2016. május 25-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség éves közgyűlése a Hotel Buda Mercure-ben. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták a 2015-ös évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is.

A rendezvényen előadást tartott Oszkó Péter, volt pénzügyminiszter „A magyar gazdaság helyzete, kilátásai” címmel”, majd dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára foglalta össze az Európai Etikai kódex változásait.

A beszámolók után sor került az idén jubileumot ünneplő tagok, valamint a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok elismerésére is, majd az új tagok kerültek bemutatásra. Az elismeréseket dr. Mandel Katalin főtitkár asszony adta át.
Idén ünnepli megalapításának 20. jubileumát a Technocasa ingatlaniroda hálózat, a P&P Pékáru hálózat, valamint a J.PRESS,  a Nyomell pedig idén 25 éves.
Rendes taggá válásuk alkalmából kapott elismerést a BioTechUSA, a SMART-, és az, Immo 1 ingatlanhálózat, valamint a Levendula fagylaltozó hálózat is.
A Szövetségbe az utóbbi közgyűlés óta belépő tagok: az Immo1 ingatlaniroda hálózat, a Logiscool programozó iskola hálózat, a Bubbles önkiszolgáló mosodahálózat, a DolceDance Tánciskola hálózat, a Petra’z egészséges gyorsétterem hálózat, az ERA költségcsökkentő tanácsadói hálózat és a Tudomány Nyelviskola is, valamint a Zengővári Világitástechnika, az Orion média ügynökség.
A rendezvényen szó esett a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, fontosabb eseményeiről, valamint lobbi-tevékenységéről is.

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu