Paul Thompson, a Water Babies alapítója tartott előadást a szövetség közgyűlésén

Paul Thompson, a Water Babies alapítója tartott előadást a szövetség közgyűlésén

Paul Thompson, a Water Babies alapítója tartott előadást a szövetség közgyűlésén

Május 23-án került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség éves közgyűlése a Hotel Buda Mercure-ben. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták a 2016-os évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is.

Következő napirendi pontban dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára elismerő oklevelet adott át a jubiláló tagoknak: az Oázis Kertészet 30 éves, a High-Care Cosmetics és a DIEGO 25 éves, a Fornetti, Pékpont, valamint a Vianni 20 éves “születésnapja”, alapítása alkalmából.

Rendes taggá válásuk alkalmából elismerést kapott a BITE bakery café, a Bubbles Mosoda, a Logiscool programozó iskola, a Naturtex valamint a Natur House franchise hálózat.

Végül de nem utolsósorban a Szövetség új tagjai is bemutatásra kerültek, a FessNeki, Naturtex, Natur House, Salad Box, Sugarzoo,  Accloud, StudioApps, SGS Hungária Kft., Xoft Kft., valamint a Dr. Szakál Róbert ügyvédi iroda csatlakozott az elmúlt egy évben a szövetséghez. A Magyar szövetség tagjainak száma az elmúlt év alatt jelentős, közel 20%-os növekedést hozott.
A rendezvényen előadást tartott Paul Thompson – a Water Babies franchise hálózat alapítója. Paul inspiráló előadásában a Water Babies franchise hálózat bemutatásán túl a külföldi terjeszkedés előkészítésével kapcsolatos tapasztalatairól, illetve a franchise partnerek kiválasztásáról beszélt.

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu