Paul Thompson, a Water Babies alapítója tartott előadást a szövetség közgyűlésén

Paul Thompson, a Water Babies alapítója tartott előadást a szövetség közgyűlésén

Paul Thompson, a Water Babies alapítója tartott előadást a szövetség közgyűlésén

Május 23-án került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség éves közgyűlése a Hotel Buda Mercure-ben. A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták a 2016-os évi beszámolót, valamint a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is.

Következő napirendi pontban dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára elismerő oklevelet adott át a jubiláló tagoknak: az Oázis Kertészet 30 éves, a High-Care Cosmetics és a DIEGO 25 éves, a Fornetti, Pékpont, valamint a Vianni 20 éves “születésnapja”, alapítása alkalmából.

Rendes taggá válásuk alkalmából elismerést kapott a BITE bakery café, a Bubbles Mosoda, a Logiscool programozó iskola, a Naturtex valamint a Natur House franchise hálózat.

Végül de nem utolsósorban a Szövetség új tagjai is bemutatásra kerültek, a FessNeki, Naturtex, Natur House, Salad Box, Sugarzoo,  Accloud, StudioApps, SGS Hungária Kft., Xoft Kft., valamint a Dr. Szakál Róbert ügyvédi iroda csatlakozott az elmúlt egy évben a szövetséghez. A Magyar szövetség tagjainak száma az elmúlt év alatt jelentős, közel 20%-os növekedést hozott.
A rendezvényen előadást tartott Paul Thompson – a Water Babies franchise hálózat alapítója. Paul inspiráló előadásában a Water Babies franchise hálózat bemutatásán túl a külföldi terjeszkedés előkészítésével kapcsolatos tapasztalatairól, illetve a franchise partnerek kiválasztásáról beszélt.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu