Szeptember 22 és 24 között kerül megrendezésre az orosz BUYBRAND Expo

Szeptember 22 és 24 között kerül megrendezésre az orosz BUYBRAND Expo

Szeptember 22 és 24 között kerül megrendezésre az orosz BUYBRAND Expo

Immár 13. alkalommal kerül megrendezésre Moszkvában a volt szovjet tagállamok és Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise kiállítása a BUYBRAND Expo, melyet egyébként a világ legjelentősebb franchise eseményei között tartanak számon. Tavaly az eseményen résztvevő 15 különböző ország (Németország, Ausztria, USA, Egyesült Királyság, Egyesült Arab Emírségek, Dél-Korea, Olaszország stb.) 162 franchise hálózatával ismerkedhettek meg.
Az eseményen kiállítóként részt vevő franchise hálózatok 34%-a étterem, vagy gyorsétterem, 45% kiskereskedelmi lánc, és 21% szolgáltatáson alapuló franchise volt.

Tavaly a háromnapos kiállításon közel 10000, a kiállító franchise hálózatok iránt potenciálisan érdeklődő látogató vett részt. A kiállítás szervezőinek véleménye szerint a rendezvény sikere alátámasztja, hogy az emberek számára sokkal kecsegtetőbb valamely ismert franchise hálózathoz való csatlakozás, mintsem saját vállalkozást indítsanak.

Az utóbbi évtizedben a legnagyobb franchise hálózatok terjeszkedése is Ázsia, ezen belül Oroszország és Kína felé fordult. Mindez abból következik, hogy az orosz piac még kiaknázásra vár. A franchise hálózatokban gazdag, vagy már-már túltelített Amerikához és Nyugat Európához képest rengeteg lehetőség rejlik a térségben.

Az idei rendezvény kiállítói között – a teljesség igénye nélkül – megtalálható lesz a Dunkin’ Donuts, Hilton, Nathan’s Famous, Tele 2, Wyndham Hotel Group, Subway, Columbia, 1C Rarus, Marina Yachting, stb. További olyan, akár magyar kiállító hálózatok jelentkezését várják, amelyek számára vonzó az Oroszországban való terjeszkedés lehetősége.

Az eseményre látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Olyan témákban hallgathatnak meg előadásokat mint;

  • hogyan válasszon franchise hálózatot
  • hogyan indítsa el saját franchise hálózatát
  • hogyan értelmezzen egy franchise szerződést

Ezáltal hasznos információkhoz juthatnak a franchise ágazatról.

A Magyar Franchise Szövetség várja mindazon Oroszországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.

Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hu e-mail címre várjuk. 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu