Szeptember közepén nemzetközi franchise kiállítást rendeznek Isztambulban

Szeptember közepén nemzetközi franchise kiállítást rendeznek Isztambulban

Szeptember közepén nemzetközi franchise kiállítást rendeznek Isztambulban

Szeptember 12 és 15 között kerül megrendezésre a “Be My Dealer / 22. UFRAD International Franchise Exhibition” elnevezésű nemzetközi franchise kiállítás. A rendezvény főtámogatója idén az ERA (Expense Reduction Analysts), tanácsadó hálózat, amely ügyfelei céges költségek és kiadások csökkentését és az alacsony költségeiknek fenntartását segíti.

A kiállítás helyszínéül a CNR EXPO szolgál majd.

A rendezvény, mely a régió legnagyobb, franchise-zal foglalkozó expója, a Török Franchise Szövetség támogatásával valósul meg. Fő célja, hogy a számos török franchise-rendszer mellett külföldi hálózatok is bemutatkozási lehetőséget kapjanak, megismerkedjenek a területen működő, vagy a franchise-ba belevágni akaró vállalkozókkal, felső vezetőkkel.

A kiállításon új és innovatív koncepciókkal éppúgy találkozhatnak, mint a már régóta franchise-formában tevékenykedő hazai és nemzetközi hálózatokkal – kiemelten az étkeztetés, a kiskereskedelem, valamint a szolgáltatási szektorokból.
A látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Az előadások során elsajátíthatják a franchise és a hálózatfejlesztés alapjait, valamint hasznos információkhoz juthatnak a franchise ágazatról.

További információért a következő linkre kattintva látogasson el az esemény hivatalos weboldalára.

 

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu