Szeptember közepén nemzetközi franchise kiállítást rendeznek Isztambulban

Szeptember közepén nemzetközi franchise kiállítást rendeznek Isztambulban

Szeptember közepén nemzetközi franchise kiállítást rendeznek Isztambulban

Szeptember 12 és 15 között kerül megrendezésre a “Be My Dealer / 22. UFRAD International Franchise Exhibition” elnevezésű nemzetközi franchise kiállítás. A rendezvény főtámogatója idén az ERA (Expense Reduction Analysts), tanácsadó hálózat, amely ügyfelei céges költségek és kiadások csökkentését és az alacsony költségeiknek fenntartását segíti.

A kiállítás helyszínéül a CNR EXPO szolgál majd.

A rendezvény, mely a régió legnagyobb, franchise-zal foglalkozó expója, a Török Franchise Szövetség támogatásával valósul meg. Fő célja, hogy a számos török franchise-rendszer mellett külföldi hálózatok is bemutatkozási lehetőséget kapjanak, megismerkedjenek a területen működő, vagy a franchise-ba belevágni akaró vállalkozókkal, felső vezetőkkel.

A kiállításon új és innovatív koncepciókkal éppúgy találkozhatnak, mint a már régóta franchise-formában tevékenykedő hazai és nemzetközi hálózatokkal – kiemelten az étkeztetés, a kiskereskedelem, valamint a szolgáltatási szektorokból.
A látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Az előadások során elsajátíthatják a franchise és a hálózatfejlesztés alapjait, valamint hasznos információkhoz juthatnak a franchise ágazatról.

További információért a következő linkre kattintva látogasson el az esemény hivatalos weboldalára.

 

Cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu