Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség december 3-i klubdélutánján

Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség december 3-i klubdélutánján

Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség december 3-i klubdélutánján

Ismét klubdélutánt szervez a Magyar Franchise Szövetség.
„INNOVÁCIÓ, mint a franchise rendszerek hosszútávú sikerességének alappillére, valamint egy átvevő országos lefedettségű hálózathoz való csatlakozásának folyamataiba és döntési háttereibe” nyerhetnek betekintést december 3-án 14:00 órától a Magyar Franchise Szövetség klubdélutánján.
A J.PRESS franchise hálózat, valamint a McDonalds nyíregyházi franchise átvevőjének előadásával – várunk minden franchise iránt érdeklődőt, akik “első kézből” értesülhetnek, nyerhetnek betekintést a franchise hálózatok működésébe, valamint az előadók személyes tapasztalataiba.

A klubdélután keretében lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal, kérdések feltevésére. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár.
Az eseménynek a fővárosi Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.). A Szövetség tagjainak a részvétel díjmentes. Nem szövetségi tagoknak a részvételi díj 8000 Ft + Áfa / fő.
Részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség következő elérhetőségein jelezheti – telefonon (1) 391-7313, fax: (1) 274-4643, vagy a info@franchise.hu e-mail címen.
A Részvételi nyilatkozatot erről a linkről is letöltheti.
Az előadások témája:
“INNOVÁCIÓ, mint a franchise rendszerek hosszútávú sikerességének alappillére”
Az innováció alapja az “Insight”, azaz “Meglátás”. A “Meglátás”-ok kifejlesztésének üzleti modellje.
Előadó: Kőrösi Tibor, J.PRESS
  
“Franchise, átvevői szemmel”
Előadó: Szabó Gabriella, a McDonald’s Magyarország franchise átvevője,
a hálózat 2014. évi Golden Arches díjas franchise átvevője (a világ legjobb McDonald’s átvevője).

 

Cikkek

Biatorbágyon nyílik a 15. Stilianos Babauszoda

Tovább terjeszkedik a Stilianos Babauszoda hálózat. Június második felében a hálózat tizenötödik egysége nyitja meg medencéit a kisgyermekek és szüleik előtt Pest megye egyik legnépszerűbb

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu