Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség december 3-i klubdélutánján

Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség december 3-i klubdélutánján

Tanuljon a legjobbaktól a Magyar Franchise Szövetség december 3-i klubdélutánján

Ismét klubdélutánt szervez a Magyar Franchise Szövetség.
„INNOVÁCIÓ, mint a franchise rendszerek hosszútávú sikerességének alappillére, valamint egy átvevő országos lefedettségű hálózathoz való csatlakozásának folyamataiba és döntési háttereibe” nyerhetnek betekintést december 3-án 14:00 órától a Magyar Franchise Szövetség klubdélutánján.
A J.PRESS franchise hálózat, valamint a McDonalds nyíregyházi franchise átvevőjének előadásával – várunk minden franchise iránt érdeklődőt, akik “első kézből” értesülhetnek, nyerhetnek betekintést a franchise hálózatok működésébe, valamint az előadók személyes tapasztalataiba.

A klubdélután keretében lehetőség nyílik beszélgetésre az előadókkal, kérdések feltevésére. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár.
Az eseménynek a fővárosi Hotel Buda Mercure szálloda ad otthont (1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.). A Szövetség tagjainak a részvétel díjmentes. Nem szövetségi tagoknak a részvételi díj 8000 Ft + Áfa / fő.
Részvételi szándékát a Magyar Franchise Szövetség következő elérhetőségein jelezheti – telefonon (1) 391-7313, fax: (1) 274-4643, vagy a info@franchise.hu e-mail címen.
A Részvételi nyilatkozatot erről a linkről is letöltheti.
Az előadások témája:
“INNOVÁCIÓ, mint a franchise rendszerek hosszútávú sikerességének alappillére”
Az innováció alapja az “Insight”, azaz “Meglátás”. A “Meglátás”-ok kifejlesztésének üzleti modellje.
Előadó: Kőrösi Tibor, J.PRESS
  
“Franchise, átvevői szemmel”
Előadó: Szabó Gabriella, a McDonald’s Magyarország franchise átvevője,
a hálózat 2014. évi Golden Arches díjas franchise átvevője (a világ legjobb McDonald’s átvevője).

 

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu