Évről évre nagyobb érdeklődés övezi a Horvát Franchise Kiállítást

Évről évre nagyobb érdeklődés övezi a Horvát Franchise Kiállítást

Évről évre nagyobb érdeklődés övezi a Horvát Franchise Kiállítást

Június 2-án nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt a Horvát Franchise Kiállítás (FEC – Franchising Exhibition Croatia) Opatijában.

A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoznak be a potenciális átvevőknek.

Magyarországról a Logiscool hálózat is részt vesz az eseményen, amely hálózat franchise partnereket keres a térségben.


Dr. Breuer Anita és Csitári Gyula a Logiscool alapítói

A kiállítás keretein belül ma délelőtt Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke, Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, valamint szlovén és szerb franchise szakemberek kerekasztal beszélgetést tartottak a franchise jövőjéről, aktuális trendekről. Mandel Katalin arról beszélt, hogy az Egyesült Államokban a gazdasági döntéshozók részéről elindult egy kezdeményezés, hogy a Franchise Átadó is vállaljon felelősséget Franchise Átvevői egységében dolgozó alkalmazottakért. Ez a franchise elveivel erősen ütközik, hiszen a Franchise Átvevőket sérti a saját függetlenségükben.

Ezért az Európai Franchise Föderáció ennek a problémának a kiküszöbölésére megváltoztatta franchise etikai kódexét. A Magyar Franchise Szövetség főtitkára elmondta, hogy a dokumentumba bekerült, hogy a Franchise Átvevő felelős azon személyi és anyagi erőforrásokért, amelyeket a franchise üzleti tevékenységében használ. Illetve ki lett emelve, hogy a saját gazdasági tevékenységéért a Franchise Átvevő teljes mértékben felelős.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu