Telt házzal került megrendezésre a Franchise Akadémia március 12-én

Telt házzal került megrendezésre a Franchise Akadémia március 12-én

Telt házzal került megrendezésre a Franchise Akadémia március 12-én

A koronavírus sem tudta kizökkenteni a hazai franchise átadókat, telt házzal került megrendezésre március 12-én a Franchise Akadémia.

A három előadó ezúttal különböző témában tartott előadást, osztotta meg tapasztalatait a résztvevőkkel.

A Franchise Szövetség főtitkára, dr Mandel Katalin a legújabb franchise trendeket mutatta be az egybegyűlteknek, kitérve az aktuális globális kihívásra is,
“Hogyan próbálnak a franchise hálózatok felkészülni, illetve reagálni a járvány okozta kihívásokra?”.

Az Egyesült Államokban már tavaly több pénzt költöttek az emberek otthon a foteljukból, mint amennyit az üzletekben vásárolva. Ez intő jel a franchise hálózatok számára is, hogy erősítsék az online értékesítési platformjaikat.
A koronavírus vélhetően még inkább felgyorsítja majd az internetes értékesítés térnyerését.

Szabadházy András, a Duna House belső ellenőrzési rendszerébe engedett betekintést. A Duna House Kelet-Közép Európa legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata.

Több mint 200 iroda mellett olykor előfordul, hogy egy-egy franchise partner tevékenysége kicsúszik a megfelelő mederből, azaz nem felel meg a hálózat belső működési szabályainak. Az előadó bemutatta a legáltalánosabb átvevői kihágásokat, illetve a franchise központ ezekre adott válaszlépéseit, ajánlásait (enyhébb kihágások esetén).

A harmadik előadó Sotiris Yanakis, a Görög Franchise Szövetség jogi tanácsadója a nemzetközi terjeszkedéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat foglalta össze a jelenlévőknek.

Prezentációjában bemutatta a franchise hálózatok által leginkább hatékony, és népszerű terjeszkedési modelleket (direct franchise, master franchise, area developer, area representative, illetve joint venture), azok előnyeit, hátrányait.

Minden előadást követően a résztvevők feltették kérdéseiket az elhangzottakkal kapcsolatban. A beszélgetés moderátora dr. Mandel Katalin főtitkár volt.

Cikkek

Nyissa meg saját BioHair fodrászatát!

Az országos lefedettséggel rendelkező, folyamatosan bővülő BioHair franchise hálózat új szalonok nyitásához vállalkozó partnereket keres Budapesten és vidéken is! További információkért látogasson el a www.biohair.hu/franchise

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu