Új népszerű amerikai márkák jöhetnek Budapestre

Új népszerű amerikai márkák jöhetnek Budapestre

Új népszerű amerikai márkák jöhetnek Budapestre

 

Papa John’s, Gold’s Gym, School of Rock – csak néhány népszerű amerikai franchise márka azok közül, amelyek Magyarországon, illetve Közép-Kelet Európában keresik jövőbeli franchise partnereiket. 

2019. november 18-án és 19-én többek között a fent felsorolt amerikai franchise hálózatok vezetői látogatnak hazánkba, hogy innovatív befektetési lehetőségeket kínáljanak hazai vállalkozók, üzletemberek számára. A hazánkban terjeszkedő amerikai franchise hálózatok új termékeket, szolgáltatásokat valamint  munkahelyteremtési lehetőségeket kínálnak.

“Az amerikai franchise iparág nagyon büszke arra, hogy amerikai termékek és szolgáltatások ilyen széles körét tudja a magyar embereknek és cégeknek kínálni” – nyilatkozta Marc Dillard, a budapesti Amerikai Nagykövetség követtanácsosa.  “A franchise üzleti modell révén az emberek világszerte lehetőséget kapnak a gazdasági fejlődéshez Amerika néhány legsikeresebb márkájával együttműködve és ők is megvalósíthatják egy sikeres vállalkozás tulajdonjogának megszerzésével és működtetésével kapcsolatos álmaikat.”

Az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya valamint a Nemzetközi Franchise Szövetség közös szervezésében az amerikai cégek potenciális franchise-átvevő partnerekkel találkoznak, ezáltal új piacokra kiterjesztve a márkanevek tulajdonszerzéséhez kapcsolódó lehetőségeket.

Az alábbi cégek vesznek részt a találkozón:

1, Carl’s Jr. és Hardee’s (minőségi gyorsétterem)

2, FASTSIGNS International (üzleti szolgáltatás)

3, Gold’s Gym (edzőterem)

4, Lift Brands: Snap Fitness és 9Round Boxing (edzőterem)

5, Little Land Play Gym (gyerek szórakoztatás)

6, Nathan’s Famous Inc. (minőségi gyorsétterem)

7, Papa John’s International, Inc. (minőségi gyorsétterem)

8, School of Rock (zeneoktatás)

9, Wing Zone Franchise Corporation (gyorsétterem)

10, Ziebart International Corporation (teljes körű autóápolás, autókozmetika)

A társ-szervezőkről:

Az Amerikai Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium Nemzetközi Kereskedelmi Hivatalának kereskedelemösztönző szerve. Az Amerikai Kereskedelmi Osztály kereskedelmi szakértői több mint 100 amerikai városban, valamint több mint 80 országban segítenek amerikai cégeknek exporttevékenységük elindításában, vagy éppen üzletkötéseik számának növelésében az új globális piacokon.

Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) a világ franchise üzleti modellt képvislő legnagyobb és legrégibb szervezete. Az több mint 50 éves kíválóságot, tapasztalatot és érdekképviseletet ünnepelő  Nemzetközi Franchise Szövetség a kormányzati- és médiakapcsolatok fejlesztésével, valamint oktatási programokkal segíti elő a franchise üzletág védelmét, erősödését és népszerűsítését.

A November 18-19-én Budapestre látogató franchise cégek, márkák képviselőivel való találkozó iránt további információ, valamint regisztráció a titkarsag@franchise.hu email címen, vagy a 061-391-7313 telefonszámon. 

 

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban elindítja a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést nyújt a résztvevőknek a franchise hálózatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu