Új tanácsadó taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Új tanácsadó taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

Új tanácsadó taggal bővült a Magyar Franchise Szövetség

A DLA Piperről:

A DLA Piper egy globálisan működő vezető jogi tanácsadó, amelynek több mint 4200 ügyvédje világszerte szolgál komplex jogi tanácsadással az ezt igénylő cégek és szervezetek számára, legyen szó Európáról, az amerikai kontinensről, a Közel-Keletről, a csendes-óceáni térségről vagy Afrikáról. Az iroda praktikus és innovatív jogi megoldásokkal támogatja az ügyfelek sikeres működését, továbbá következetesen magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújt számos szakterületen és iparágban.

A DLA Piper Hungary 1988 óta nyújt jogi tanácsadást hazai és nemzetközi ügyfelek részére, amelyek között számos multinacionális vállalat, vezető technológiák fejlesztésével foglalkozó feltörekvő vállalkozás, valamint kormányzati és egyéb közszférabeli szervezetek is szerepelnek.

A magyarországi iroda és ügyvédjei rendszeresen az élvonalban teljesítenek: vállalati jogi csoportját a 2005 – 2019 közötti időszakban a Mergermarket első helyen rangsorolja a Magyarországon tevékenykedő jogászcégek között, a tranzakciók volumene szempontjából. Emellett a DLA Piper Hungary 2016-ban és 2017-ben a Chambers Europe Awards keretében az Év Ügyvédi Irodája lett, 2018-ban pedig versenyjog és vállalatfelvásárlás kategóriában a Wolters Kluwer Jogászdíj gáláján nyerte el az Év Csapata díjat.

Specializált munkacsoportjaik révén többek között az alábbi területeken végeznek jogi tanácsadást:

CORPORATE

A Corporate csoport főleg vállalati felvásárlásokkal, tőzsdei kibocsátásokkal, versenyjogi és társasági jogi témákkal foglalkozik.

LITIGATION AND REGULATORY

A Litigation and Regulatory csoport főként jogvitarendezéssel, belső vállalati vizsgálati, választottbírósági ügyekkel, nemzetközi beruházási és gazdasági joggal foglalkozik, de a versenyjogi szakértőink is az L&R keretei között dolgoznak. G

INTELLECTUAL PROPERTY AND TECHNOLOGY

Szellemi tulajdonjog, szerzői és szabadalmi jogok, média- és filmjog tartozik az Intellectual Property and Technology csoport alá, ezen felül a munkajogi kérdések is a csoport égisze alatt futnak.

FINANCE AND PROJECTS AND RESTRUCTURING

Az FPR csoport finanszírozási ügyletekkel, bankjoggal, és projektfejlesztéssel foglalkozik, de érinti az energiajog területét is.

DLA PIPER BUSINESS ADVISORY

A DLA Piper pénzügyi és üzleti tanácsadási szolgáltatást nyújtó leányvállalata a DLA Piper Business Advisory Kft. Célunk, hogy teljes körű, integrált szolgáltatást tudjunk nyújtani elsősorban az M&A tanácsadás, finanszírozással kapcsolatos tanácsadás, peres ügyek képviselete és szabályozási tanácsadás, valamint számos egyéb területen is. Ennek megfelelően szorosan együttműködünk a DLA Piper Posztl, Nemescsói, Györfi-Tóth és Társai Ügyvédi Irodával, de emellett nyújtunk szolgáltatásokat önállóan is.

Cikkek

Franchise képzés 2.0

A Magyar Franchise Szövetség júniusban megszervezi a Franchise Képzés 2.0 sorozatot. Amely az alapképzésre épül és még mélyebb betekintést ad a résztvevőknek a franchise hálózatok

Cégmarketing trendek – 2024

A PP Konferenciaközpont és a BKIK ezúton hívja meg a Magyar Franchise Szövetség tagjait a Cégmarketing trendek – 2024 című konferenciájára. A jelentkező hálózatok képviselői

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu