Vegyen részt kedvezményesen látogatóként Tajvan legnagyobb franchise kiállításán!

Vegyen részt kedvezményesen látogatóként Tajvan legnagyobb franchise kiállításán!

Vegyen részt kedvezményesen látogatóként Tajvan legnagyobb franchise kiállításán!

Szeptember 26 és 29 között, immár 15. alkalommal kerül megrendezésre Ázsia egyik legnagyobb franchise kiállítása, a Taiwan International Chain & Franchise Exhibition.

Első alkalommal 2000-ben került megrendezésre az ázsiai kiállítás, amely azóta a térség legnagyobb szakmai eseményévé nőtte ki magát. A Magyar Franchise Szövetség ezúton lehetőséget biztosít minden érdeklődő, potenciális vállalkozó, befektető számára, hogy kedvezményesen részt vegyen az eseményen, valamint hogy testközelből ismerkedhessen meg az eseményen kiállító, többnyire ázsiai eredetű franchise koncepciókkal.

Az esemény szervezői a tengerentúli látogatói arány növelése céljából ösztönzőprogramot indítottak el, amely során a kiállítás idejére 4 kijelölt szállodában díjmentes szállást és ellátást biztosítanak a programba felvételt nyerő potenciális résztvevők számára.
A támogatás legfeljebb 15.000 tajvani dollár értékben fedezi a résztvevők szállásának költségét, a szeptember 25 és 29 között megrendezésre kerülő kiállítás ideje alatt. 

Ahhoz, hogy részt vehessen a programban cégének legalább 0,1 millió éves bevétellel kell rendelkeznie. Minden cég, csak egy fő erejéig veheti igénybe a támogatást.

Mindazok, akik érdeklődnek az ázsiai franchise hálózatok iránt, és részt szeretnének venni a franchise kiállításon – a díjmentes szállás igénybevételével- , azok részvételi szándékukat legkésőbb augusztus 21-ig jelezzék a szövetség titkárságának az info@franchise.hu e-mail címen, vagy a 06/1-3917313-as telefonszámon.

Cikkek

17. alkalommal rendezték meg a Coop Rallyt

A Polus Sütő Kft. csapata nyerte a 17. alkalommal megrendezett Coop Rally-t. A minőségi magyar élelmiszer-előállítást és -termékeket a középpontba állító, idén több mint 100

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar Franchise Szövetség • H-1027 Budapest, Margit krt. 64/b • Telefon: +36 20 342 3342 • E-mail: titkarsag(kukac)franchise.hu